12-16-2009, 17:21 | #1 |
Mahmud Efendi(Hz.)'nin Gençlere Nasihati..
Gençler Ben Bekarim Gencim, Ne Olacak Demesinler.. Bir Islama Uyan Gencimiz Sebebiyle Kainat Ayakta Durur.. Rabbimizin Emirlerini Yerine Getirmemektense, Vi ölüm Bizim Için Daha Hayirlidir.. Dinini Muhafaza Edebilmek Için Ailesiyle Uğraşan Gençlerimiz Var. Bizler Onlarin Hürmetine Yaşiyoruz. Medine-i Münevverede Bize Buyuruldu Ki, Çok Tevbe Edin. Giybet Yapilmasin. Kur'an çok Okunsun. Nafilelere önem Verilsin. Emri Bil Maruf Yapilsin. Aranizda Buğz Olmasin. Hanim Kizlarimiz örtülerine Riayet Etsinler. Sabredin. Cennette örtünmek Yok. Kafirlere Benzemeyin. Hud Suresi 113. Ayette Mevla Ne Buyuruyor: Sakin Onlara Meyl Etmeyin. Heybetiniz Giderde, Size Ateş Yapişir. Kafirler Neden Onlara Benzemenizi Istiyorlar. Korkuyorlarda Ondan, çünkü Heybetli Görünüyorsunuz. Ya Rabbi Kullarina Bir Takim Tenbihlerde Bulundum. Dua Ediyorum, Onlara Tenbihlerimi Tutmalarini Nasib Eyle. Ya Rabbi Sana Emanet! Ya Rabbi Sana Emanet!!!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-16-2009, 17:24 | #2 |
Teşekkürler Duyguseli.Böyle güzel ve manidar bilgilerin ışığında yürümek her zaman daha güvende hissettiryor beni bu kargaşa yolunda.
|
|
12-16-2009, 17:45 | #3 |
Allah razı olsun paylaşım için..
Bu nasihatleri hakkıyla yerine getiren gençlerden olabilme dileğiyle.. |
|
12-16-2009, 19:26 | #4 |
Rabb'im razı olsun Duyguseli..Rabb'im Üstadımızın değerini bilenlerden ve verdiği öğütleri hakkı ile yerine getirenlerden eylesin,Âmin..!
|
|
12-16-2009, 19:29 | #5 |
ALLAH bizi iman eden kullarından eylesin...
|
|
12-16-2009, 19:30 | #6 |
Allah razı olsun duyguseli...
Uyabilenlerden oluruz inşAllah... Mevla ayaklarımızı sırat-ı müstakimde sabit kılsın inşAllah... |
|
12-16-2009, 21:43 | #7 |
Allah hepimizden razı olur inşaAllah..
Teşekkür ederim.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|