AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 12-19-2009, 12:05   #11
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Ak_Ak_Ak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli arkadaşlar başka ne bekliyordunuz.Sayın bahçeli bu yayın organlarını yasak getirmeyipte aydın doğan medyasınamı yasak getirecekti.Yukarıda resme bakınız orada bahçeli doğan grubunun iki yayın kuruluşunu sağına soluna almış öyle yapıyor toplantıyı.İktidar taraftarı oldukları için degil çağırmadıkları basın kuruluşlarını kendıeri hakkında subjektif haber yapmadıkları için çağırmamışlarmış.Size sadece bir örnek vereyim:Doğan medyası değilmiydi başörtüsü konusunda 411 i kaos olarak gösteren ve ortalığı geren yayınlar yapan.Bahçeli böyle yaparak evet biz parti olarak samimi değiliz.Bize karşı yapılmış saldırıları göz yumuyoruz ve değerli aydın doğan medyasını yanımızdan ayırmıyoruz mesajı vermiştir.Bu mesaja bende kişisel olarak kesinlikle şaşırmadım.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2009, 17:45   #12
Kullanıcı Adı
Terennüm
bu yasağı gerçek ülkücülerin ciddiye alacağını sanmıyorum...bu akreditasyon zaten vardı.bunu bizzat ve yakinen gördüğüm için biliyorum..seçimlerden önce zaman gazetesi aboneliklerini iptal eden bir çok mhplileri biliyorum.bu emiri bizzat bahçeli kendisi vermiştir...üzüldüğüm taraf sadece şudur.milliyetçi olduklarını söyleyen ve bundanda emin olduğum bazı milliyetçiler;hakkında soru işaretleri oldukça çok olan bahçerli gibi birini niye liderleri kabul etmişlerdir bunu da anlamış değilim.zira rahmetli türkeşin tavrını hepimiz biliyorken.aklımdanda şöyle birşey geçimiyorda değil hani:
gerçek milliyetçi bahçeliyse türkeş hainmiydi.yoksa gerçek milliyetçi türkeşte değilde bahçeliyse hain türkeşmi?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bahçeli, basın, mhp, stv, yasak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)