AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-01-2010, 23:11   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Neden acaba
Burnumuzun ucunda bazı acı gerçekler var ve biz bunu tam göremiyoruz konuşmuyoruz tartışmıyoruz..Soruyorum neden acaba;

- Dünyadaki en pahalı akaryakıtı Türkiye kullanıyor

- Tarihin en kanlı terör örgütü (pkk) Türkiyeye musallat edilmiş

- Bütün avrupa ülkeleri kontrgerillayı çoktaaaan tasfiye etmişken Türkiye edemiyor. Ülke içinde estirilen terörden çıkartılan karışıklıklardan faili meçhullerde onların parmağı olduğunu tüm kilit isimler söylüyor. Ne faydası olmuş bugüne kada Özel Harp Dairesinin?

Daha bunlar çoğaltılabilir..Neden acaba basın bu kadar statükocu, neden muhalefet bu kadar herşeye karşı, neden ahmet necdet sezer bu ihanetleri yaptı vs vs diyede uzatılabilir

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-02-2010, 02:17   #2
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Petrol konusunda anladığım hammadde işleyememe (ya da siz buna işletmeme deyin )bize bu kadar pahalıya mal oluyor.........

Pkk terör örgütünün musallat edilişi; asırlardır birlikte yaşama ülküsünü tüm dünyaya asırlarca göstermiş bu necib millet, bu ülkünün gereğini yaşayamayan avrupanın ve islam düşmanlarının pis iştihasını kabartmış ve maalesef dini zaafiyetlerle orantılı olarak dert bu tasa bize musallat edilmiş.........

Amacına hizmet edemeyen bir kurum eğer niyeti bozuk insanların tekeline girerse artık o insanlar batıl davalarında inanılmaz bir sebat göstermeye başlarlar.Çocuk misali yapma dedikçe yapmayı bir haz kaynağı görürler.

Acizane kısa kısa böyle düşünmekteyim..............
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 06:44   #3
Kullanıcı Adı
Seyyah
Kandırılmaya meyilli olup, bu gerçeğe şiddetle karşı cıktığımız ve milli egomuzu tatmin eden konularda sınır tanımamamızdan.
PKK'yı başımıza bela edenlerin planlarını uygulamasında hiç zorluk cıkarmadıgımız için, onların celallenin dediklerinde celallenip, görmeyin dediklerinde görmememizden. Kendi analizlerimizi olusturunca at gözlüğü takıp, etrafı görmeyi şiddetle reddetmemizden gibi sebebler sayılabilir tabiki;
fakat asıl sebep: Rabbimize karsı samimiyetsiz olup, bunu kendimize itiraf edemeyip kendi yalanımıza inanmakdan.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 08:29   #4
Kullanıcı Adı
sudaduran
sorularına tek tek cevap veriyorum

- Neden Dünyadaki en pahalı akaryakıtı Türkiye kullanıyor?

Maliye Bakanlığı'nın akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) oranını artırmasından dolayı Türkiye en pahalı akaryakıtı kullanıyor.

- Neden Tarihin en kanlı terör örgütü (pkk) Türkiyeye musallat edilmiş?
Türkiye'nin jeopolitik öneminden dolayı,dış güçlerin ülkemizi kontrol edebilmek,kalkınmasını engellemek amacıyla,''devlete düşman gerek'' düşüncesiyle kurduğu kurulan pkk inşallah açılımla beraber tasfiye edilecektir...

-Bütün avrupa ülkeleri kontrgerillayı çoktan tasfiye etmişken Türkiye edemiyor. Ülke içinde estirilen terörden çıkartılan karışıklıklardan faili meçhullerde onların parmağı olduğunu tüm kilit isimler söylüyor. Ne faydası olmuş bugüne kada Özel Harp Dairesinin?

2002'ye kadar devletin yanlış kişilerce yönetilmesinden,Adnan Menderes ve Turgut Özal'a halkın sahip çıkamamasından dolayı...
Özel Harp Daire'sinin faydası olmamış,aksine zararı olmuştur...

-Neden acaba basın bu kadar statükocu, neden muhalefet bu kadar herşeye karşı, neden Ahmet Necdet Sezer bu ihanetleri yaptı?

Doğan medyasından bahsediyorsan,zaten tasfiye oluyor..şimdiye kadar Başbakanımız onların tekerine çomak soktuğu için,kuyruk acıları olduğu için sürekli aynılardı..

muhalefet neden karşı,çünkü siyaseti bilmiyorlar,herşeye muhalefet etmekten oy kazanacaklarını sanıyorlar...

Ahmet Necdet Sezer de chp zihniyetinden olduğu için,icraatleride o yönde oldu malesef..

ALLAH AK PARTİ'NİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...ALLAH RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN...AMİN!!!

Konu sudaduran tarafından (01-02-2010 Saat 08:38 ) değiştirilmiştir..
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2010, 17:19   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ben bunların hepsinin Türkiyeye özel olarak imal edildiğine inanıyorum. Tabi bu hallere gelmemizde Allahtan uzaklaşmamız onu unutmamaız günahlara dalmamızında sebebiyet verdiğine inanıyorum.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)