AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-04-2010, 03:18   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Thumbs down 'Dalaksız hergele' çamura yattı...
Ergun Babahan'ın Orhan Pamuk'un hedef gösterilmesiyle ilgili eleştirdiği Ahmet Hakan Ergenekon çamuruna yattı, 'Ergenekoncuyum' diye bağırdı.

Ergun Babahan'a cevap vermeye çalışan Ahmet Hakan duygu sömürüsü dolu bir yazı yazdı.

Dün Ergun Babahan Star gazetesindeki köşesinden Orhan Pamuk'un Hürriyet gazetesinin manşetleriyle ve bazı Hürriyet yazarlarının köşe yazılarıyla nasıl Ergenekoncuların hedefi haline getirildiğini yazmıştı. Bu süreçte Orhan Pamuk'un yaşadığı korkuları ve sıkıntıları anlatmıştı.

Babahan yazısının bir bölümünde, Hürriyet'te birilerini hedef tahtasına oturtma görevini Ahmet Hakan'ın yaptığını şu sözlerle ifade etmişti:

"Hürriyet'in manşetine çıkan isimlerin bir anda terör örgütlerinin ölüm listesine girmesi de tesadüf müdür, onu da bilemiyorum.

Bildiğim tek şey, Ergenekon'un elinden kılpayı kurtulan Orhan Pamuk'a ''Ergenekon'un masalsı yönleri hayli fazla bir şey'' diye tarif edilemeyecek olduğu.

Eskiden entellektüelleri hedef göstermek için kullandıkları bir orta sayfa yazarları da vardı.

Şimdi Ahmet Hakan bu işe soyunmuş görülüyor."

Ahmet Hakan ise bugünkü yazısında Babahan'ın iddialarına yanıt vermek yerine laf ebeliği yapmayı tercih etti. Duygu sömürüsü yüklü bir yazı yazan Hakan alaycı bir şekilde "Ben Ergenekoncuyum" dedi.

Ahmet Hakan'ın Ergenekoncu olduğunu ima etmiyoruz, ancak böyle ciddi bir tartışmada daha ciddi bir tavır almasını kendisinden beklerdik.

İşi magazine ve kelebekliğe vurduğundan beri eski popülerliğini kaybeden Ahmet Hakan'ın böylesine bir tartışmada kelebek imajını kaldırma yönünde çaba sarfetmesi belki de çizilen karizmasını yerine getirme fırsatı doğurabilirdi.

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü "ağlamsuk, alaycı" yazısı....

Ben bir Ergenekoncuyum

“ERGENEKON” diye masalsı bir şey yarattılar, azıcık inançsızlık gösteren herkesi “Ergenekoncu” diye yaftalıyorlar...

Aynen böyle yazmıştım geçen gün...

Daha bu cümlenin mürekkebi kurumadan...

Sırf bu cümleyi yazdım diye...

Bana da “Ergenekoncu” demesinler mi?

Sindirir mi beni bu türden yaftalamalar? Tabii ki hayır!

* * *

İşte haykırıyorum:

Eğer Ergenekon, yakın tarihin bütün pisliklerini dolduracağınız bir sandık ise...

Ben bir Ergenekoncuyum...

Eğer Ergenekon, elinizde sağa sola kara çalma aracı haline geldiyse...

Eğer Ergenekon, Yalçın Küçük gibi bir adamın liderliğindeki örgütlenme ise...

Eğer Ergenekon, muhalif sindirmek için bin yıl sürecek bir sürece dönüştü ise...

Eğer Ergenekon, polisi güçlendirip askeri zayıflatmak amacıyla kullandığınız bir araç ise...

Eğer Ergenekon, binlerce sayfalık, özensiz, çelişkilerle dolu, özel hayat dedikodularıyla dolu iddianame ise...

Eğer Ergenekon, beni bile susturmanın, sindirmenin, korkutmanın aracı haline geldi ise...

* * *

Hiç çekinmeyin...

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla:

Ahmet Hakan Ergenekonculuk yapmaya devam ediyor hala...

(habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)