![]() |
#1 |
![]() Öyle güzel bakmış ki gözlerime, kimseye öyle bakmamış ne geçmişte ne şimdi ne de gelecekte...! ![]() Parmak izlerim kimsenin parmak izine benzemiyor. Demek ki, benim parmak uçlarıma hiç kimsenin parmak ucuna dokunmadığı gibi dokunmuş. Sadece dokunmuş mu? Hâlâ dokunmakta. Her an yeni/den dokunmakta. Retinam kimsenin retinasına benzemiyor. Demek ki, benim gözümün içine kimsenin gözünün içine bakmadığı gibi bakmış. Sadece bakmış mı? Hâlâ bakmakta. Şimdi gözlerimin içine yeni/den bakmakta. Ben gözlerimi kapatsam da, O gözlerimden bakışını ayırmamakta. Yüzüm kimsenin yüzüne benzemiyor. Demek ki, benim yüzüme kimsenin yüzüne yönelmediği gibi yönelmiş. Sadece yönelmiş mi? Hâlâ yüzüme dönük ve yüzümün her noktasında çalışmakta. Ben O'ndan yüz çevirsem de, O benden yüz çevirmemekte.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Uzuvlar arası böyle güzel gezinti yapmamıştım . Teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu cümleleri her uzvumuz için genellemek mümkündür. Cümleleri kurdukça ne kadar degerli bir varlik oldugumuzun farkina vararak bu deger'e layik olmak üzere birseyler yapmamiz gerektigi ortaya çikiyor. Bugüne kadar yapm/a/madiklarimizi yapmak... Bin türlü bahaneyle yap/a/madiklarimizi..
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Evet haklısınız. Büyük bir sanat eşliğinde bizlere takıştırılan uzuvlar hakkında ,yeteri kadar bilgimiz olsa sanatkarın bütün cilvelerine teslim oluruz. Lezzetlerin en zirve hali ile hem kendimizi hemde yaratıcıyı temaşa etme kapısını aralardık. Yapdıklarımızı tahlil etme akabinde yapamadıklarımızı bize fısıldayan boyutlara ulaşma hep bu bakış zenginliğinde gizli değilmi zaten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() Bir kelebek düsünün… dünyalar kadar güzel, Rabbimizin naksinin eseri. Fakat bu güzelliklerin farkinda degil, bizlerin idrak edemeyecegi bir hikmetle akil bahsedilmemis bir yaratik. Eger her bir uzvumuzun üzerine kafa yormak degerimizin farkina varmamizi sagliyor ise, kâinati düsünmenin nelere gebe olabilecegini siz düsünün... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yok kelebek düşünmek istemiyorum her taraf kelebek oldu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|