09-07-2009, 13:08 | #1 |
28 Şubat da YARGILANIYOR
Aydınlık.. Her karanlığın tam ortasına doğru!.. 7 Eylül 09 - Vakit
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-07-2009, 13:13 | #2 |
şükürler olsun bu günleri de gördük
Tabiki yargılanmalı, hukuk önünde ister paşa olsun isterse sıradan bir vatandaş olsun yargılanmalı cezalandırılmalıdır. eskiden bir inanış vardı "saygın insanlar yargılanamaz, yoksa rezil olur" "onlar hiç yargılanırmı canım onlar koskoca paşa" "kim cesaret edecek paşayı yargılamaya ?" eskiden böyle düşünceler ve zihniyetler vardı. artık o devirler kapandı. 70 yaşında ananemle haber izliyorduk eski deniz kuvvetleri komutanı yargılanıyordu ananem bana dedi "evladım nasıl oluyor da bu ülkede paşa bile yargılanabiliyor ? demekki artık memleket olarak çok ilerlemişiz, paşa bile yargılayabiliyorsak... bundan 20 sene önce hayal bile edilemezdi paşa yargılamak..." dedi ben de dedim ki kendisine " çok şükür ki bu hükümet döneminde artık hakeden hakettiğini çekecek" ve o devirler eskide kaldı... |
|
09-07-2009, 13:39 | #3 |
başka ülkelerde darbe yapanlar ya da yapmaya çalışanlar müebbet hapisteyken bizim ülkemizde darbeciler bodrumda marmariste keyifte.ama çok geçte olsa yargılanmaları çok güzel.milletimize çektirdikleri o büyük acıların hesabını çok ağır şekilde ödemeliler
|
|
01-11-2010, 16:43 | #4 |
ettiklerini çekmeleri lazım
ohh |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|