01-11-2010, 18:06 | #1 |
Başbakan Erdoğan: Bir daha oraya gitmeyeceğim!
Lübnan Devlet Başkanı Harisi ile birlikte ortak bir basın açıklaması yapan Başbakan Erdoğan, toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan'a 'Davos' da soruldu. Türkiye ve Lübnan arasında karşılıklı olarak vize uygulamasının kaldırılmasına ilişkin anlaşma imzalandı. Vize uygulamasını kaldıran anlaşma Lübnan Başbakanı Hariri'nin Türkiye ziyareti sırasında imzalandı. Lübnan Devlet Başkanı Harisi ile birlikte ortak bir basın açıklaması yapan Başbakan Erdoğan, toplantının sonunda soruları da cevaplandırdı. Erdoğan, İsrail ile ilgili bir soruya, "İsrail'in BM kararlarına göre yaptığı kurar ihlali 100'ün üzerinde. İsrail'in yaptırımlarına sessiz kalacak değiliz. Bu kararlar uygulanmayacaksa neden var. Gerek kara gerek hava sahası ihlali kabul edilir şeyler değildir" cevabını verdi. Erdoğan, "Davos'a katılıcak mısınız?" sorusuna da şu karşılığı verdi: "Bizim ağzımızdan söz bir kere çıkar. Ağzımızdan söz çıktı. Bunu ben şahsım için söyledim ve 'Bir daha ben buraya gelmeyeceğim' dedim. Bitmiştir o iş. Ben bir daha oraya tabii ki gitmem." (habervaktim)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-11-2010, 18:09 | #2 |
Doğru, kendisi gitmez Egemen Bağış ya da diğer yardımcılarını falan gönderir ama KENDİSİ gitmez.
|
|
01-11-2010, 18:40 | #3 |
bi davosumuzda olmayıversin...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|