![]() |
#41 |
![]() SAMANYOLU TV'DEN AÇIKLAMA
Televizyonumuzda Pazar günü saat 17:30'da yayınlanan televizyon filminin bir karesinden bazı seyircilerimizin rahatsız olduğu bilgisi yönetimimize ulaşmıştırSamanyolu tv den resmi açıklama..... Filmde yer alan bir ofis sahnesinde, karakterin arkasında bulunan plaketin üzerinde Saadet Partisi'nin logosu olduğu iddia edilmiş, karakter “kötü”yü canlandırdığından bunda bir art niyet aranmıştır. Oysa iyi bilinir ki; Samanyolu Yayın Grubu siyasi ya da başka herhangi bir konuda art niyetli yayıncılık yapmaz. Şeffaf, net, fayda eksenli bir misyonu vardır. İddia edilen logonun -benzerlik dışında- Saadet Partisi'nin logosu olmadığı tespit edilmiştir. Üstelik televizyon filminin 2006 yılında ilk yayını yapılmış, geçen süre içinde defalarca tekrarı yayınlanmıştır. İddialar sonrasında yaptığımız araştırmalarımız gösterdi ki; olay tamamen bir yanlış anlamadan ibarettir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() STV'den beklenen açıklama geldi..
Şimdi bizde SP yayın organlarının ETÖ'cüleri bile sollayan saldırılarını koysakmı buraya acaba... O haklı tepkileri bunlarada gösterme insanlığında bulunabilirlermi acaba.. STV'nin filmindekiler gerçek değildi ama bunlar bal gibi gerçek bir şekilde hemde manşetten yayınlandı. ilk örnek benden; ![]() Bunu yazanlara ne demeli peki ![]() Bakalım beni bu sefer ne ilan edecekler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Bizde konuyu chp forumuna açalım özür dilesinler diye (:
|
|
![]() |
#44 |
![]() Ya arkadaş ben şunu anlayamadım, milli görüşçüler samanyolu saadet partisi plaketini kötü adamın odasına takarak yanlış yapmıştır özür dilesin diyor.
Sizler samanyolu televizyonu musunuz? Burda bakıyorum hararetle siz de bize hakaret ettiniz vs. deniyor. İyi de konu bu mu? Milli görüşçüler diyorki: samanyolu bize hakaret etti, akpli arkadaşların bir kısmı hemen cevap veriyor: Sİz de bize hakaret ettiniz ![]() Ya elmayla armut toplanır mı arkadaşlar? Konu ne, siz neyi örnek gösteriyorsunuz. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Özür dilendiğine ve yanlış anlaşılma sona erdiğine göre konu fazla irdelenerek 'müslümanlar' fazla birbirini kırmasa...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|