![]() |
#1 |
![]() ADNAN OKTAR'IN İSRAİLLİ YETKİLİLER VE DİNİ LİDERLERLE YAPTIĞI BASIN TOPLANTISI (20 Ocak 2010)
http://tr.harunyahya.tv/videoDetail/Lang/1/Product/20460/ADNAN_OKTAR_IN_ISRAILLI_YETKILILER_VE_DINI_LIDERLE RLE_YAPTIGI_BASIN_TOPLANTISI_(20_OCAK_2010) Konferanstan Resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Harun Yahya diye taninan bu sahsin sözlerine dikkatle yaklasmak gerekir...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mübarek:D:D:D
Adam kendini islam ve türkiye temsilcisi görüyor. Ahmedinejad'ta hocamıza göre hareket ediyormuş. Yok artık daha neler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adnan Oktar yani Harun Yahya dış görüntüsü ve bağlantıları ile pek güven vermiyor ama devrim teorisini çökerten kitapları ve cd leri ile dünya çapındada çok ün yapmış birisi. Ayrıca dani hassasiyetleri çok yüksek bir gazete olan Vakit' te reklamları çok fazla yer almakda ve bazende yazıları yer almaktadır. Vakit güvendiğim bir kurum olduğu için Hocayada güvenmek istiyorum ama içimden bir sesde nedense güvenme diyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Adam dönüp dolaşıp.
Mesih ve Mehdi diyor. Tamam o mehdi ali ağca da mesih. Yandı gülüm keten helva. Kendi mesih zannediyor bu adam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ilk dört dakika içinde bu kadar saçmalamak herkes'e verilmez
![]() « Üç-bes kisi Israille arasini gerebilir. Ama Türkiye’de 70 milyon insan var, Israil’de de milyonlarca insan var, bunlarda bir gerginlik yok. Toplam 10-15 kisi arasinda bir gerginlik var, o bizi hiç ilgilendirmez, bizim Israille hiçbir gerginligimiz yok. Yani bir televizyon dizisi, bir roman, bir tiyatro Israil’i bizim gözümüzde düsürmez. Israil’de de Türklük aleyhinde herhangi bir eylem, koltugun yukarida olmasi veyahut asagida olmasi, türklügü herhangi bir sekilde rencide etmez. Yani o insanin bir hatasi olmus olur, sahsi lokal bir hata olmus olur ve Israil halkinin da benimsedigi bir olay olmaz bu. Yani bütün israil bunu benimsiyor diye bir konu yok. Dolayisiyla bizim Israille herhangi bir gerginligimiz yok, bu sunî bir olaydir... » Gerek konusmalarini gerekse kitaplarini dikkatle takip ederseniz tuhafliklar sezeceksiniz. Sahsen güvenemedigim bir sahis... Hatta Arap medyasi "dolandirici" olarak tanimliyor. Din odakli olmasina ragmen Belçika'da bile kitaplari kolaylikla bulunuyorsa, "duygusal"lik'tan baska anlam veremiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kendisi ve eşrafı paragöz değildir...
![]() Adnan Oktar nam-ı diğer Harun Yahya hiç bir zaman ben mehdiyim gibi ifadelerde bulunmamıştır... Sadece Mehdi'nin geliş zamanı ile ilgili araştırmalar yapmıştır ve yapmayada devam ediyor... Eğer ben Mehdiyim dediğini idda ediyorsanız... Habertürkteki programında yaptığı açıklamaları takip ediniz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Vaay bizim Mehdi İsraile'de el atmış ama benim bildiğim Mehdi(r.a) böyle el atmayacak İsraile (:
İsrail gözün'den düşmezmiş maşaAllah hep böyle mutlu messut olun (: Ya birde yıllarca bu adamın kitaplarını okudum ahmak gibi Allahtan tehlikeyi sezen büyüklerimiz var... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaşlar bu adnan oktarın dini konularda bir tahsili varmı bilen varsa söylesin lütfen
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Var kardeşim..Ancak yeteri kadar değil,bilgisi olduğu konularıda yanlış yerlere kullanıyor..Araştırırsan öğrenirsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|