AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-19-2009, 16:33   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart 'Ayağa kalk da tesettürünü görelim!'[Böyle Tuhaf Tesettürlü Görmedim...]

'Ayağa kalk da tesettürünü görelim!'
19 Kasım 2009 Perşembe 12:00
Hülya Avşar'ın programına türban damga vurdu! Türbanda farklılık yaratan bir yazara programda yer veren Avşar, soru yağmuruna tuttu!

</SPAN></SPAN>
Programın sonlarına doğru tesettürlü konuğuna boy gösterisi yaptırarak, kılık kıyafetindeki ilginçliği ekrana yansıtmak isteyen Avşar kızı, Elönü'ye 'ayağa kalkar mısınız?' ricasında bulundu.
Hülya Avşar: Kılığınızı kıyafetinizi çok merak ediyorum. Bir ayağı kalkarsanız çok sevineceğim. Çünkü ayağınızdaki ayakkabıyı ve kıyafetinizi görmek istiyorum.
Bu ricanın üzerine karşılıklı iki masanın ortasına gelen Esra Elönü, Avşar'ın sorduğu 'Bu kıyafetleri nereden buluyorsunuz?' sorusu üzerine yerine oturdu ve soruyu yanıtladı.
Esra Elönü: Kafamda bir kalıp var ve öyle giyinmek istiyorum. Ama asla tesettüre aykırı olmamak şartıyla...
Hülya Avşar: Tesettür sadece başla ilgili bir şey mi?
Esra Elönü: Asıl tesettür kalbi günaha kapatmaktır. Ondan sonra vücudumuz ve başımız tabiki...
Hülya Avşar: (Türbanın altındaki boneyi işaret ederek) Şu başınızdaki şey sizi rahatsız etmiyor mu? Mesela yazın özellikle...
Esra Elönü: O çok güzel bir şapka benim için...
Hülya Avşar: Şapka mı o?


7 / 11


ŞU BENİM İKİ TEL SAÇIM GÖRÜNSE NE OLUR?
Nurseli İdiz: Ben şeyi algılayamıyorum... Şu benim iki tel saçım görünse ne olur? Görünmese ne olur? Asıl bence tahrik eden yer gözdür... Bir kutu sprey sıktı adamcağız kafama... Bu görünse ne olur Allah aşkına?
Hülya Avşar: Kesinlikle doğru söylüyorsun... (Esra Elönü'yü anlatarak) Mesela senin gözlerin de iri... Siyah kalemlerle de çok hoş olmuş... Makyaj günah değil ama sanırım...
Esra Elönü: Aslında makyaj günah! Ama şöyle tabi... Şuh hali... Kadındaki tanımlanan nokta odur... Sonuçta ben böyle istiyorum ve sürüyorum...
HEM TESETTÜRE GİR HEM MAKYAJ YAP BU NASIL İŞ?
Hülya Avşar: İşte şimdi bunu anlayamıyorum bak, tesettürlüyüm ama ben bunu böyle isteiğim için de gözümü de boyuyorum ama günah... Benim buralarda bir algılama problemim oluyor.
Nurseli idiz: Şekilde olmaması gerekir günahın, yürekte olması gereklidir diye düşünüyorum.
Hülya Avşar: O zaman saçını da açsın
Esra Elönü: Çok başka şeyler ama... Ben mesela makyajı yapıyorum ama çok sevdiğim için yapıyorum. Ama düşündüğüm bir şey daha var... İnsanların zaaflarını tetikleyenler hep kadınlar mıdır?
HİÇ ERKEK ARKADAŞIN OLDU MU?
Hülya Avşar: Hiç erkek arkadaşınız olmadı mı flört anlamında?
Esra Elönü: Hayır olmadı. Tabiki İslam'ın kuralları söz konusudur ama buna tabusal bakmayalım. Benim böyle bir boş vaktim olmadı.
Hülya Avşar: Görüyor musunuz Nurseli'cim, boş vakit olarak bakılıyor buna...

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-19-2009, 16:56   #2
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Standart
Bu konu'nun çok fazla tartışıldığı kanaatindeyim..Biz ne kadar tartışırsak,bunlar o kadar gündemi meşgul ederler..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 16:59   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
ne işin var senin orada elönü...
hadi hülyayı anladık...
o ergenokoncu nurselinin dilini düşmekten hiç mi çekinmedin...

yazık millet mersine biz hala tersine...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 17:06   #4
Kullanıcı Adı
LeyaL
Standart
Tesettürlünün maskarası..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 17:06   #5
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Yine mi bu kadın yahu çekeceğimiz var bundan (:
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 17:31   #6
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Standart
Amin başkanım inşAllah...
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 17:39   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Açıkça konuşmak gerekirse benimde tartışmasını yapmayı yeğlediğim bir konu değil!Fakat ikidir bu uzaylı görüntüsünde ki kadın,kartel medyasına,özeliklede şeytanın avukatlığını yapan Arman'a röportaj ve bu röportajında çelişkili demeçler vermesi,bunun üzerine Hülya Avşar'a çıkması,mütedeyyin kesimin sözcülüğünü yapmaya kalkışması,ve bu haberleri gözümüzün içine kadar sokmaları beni aşırı şekilde rahatsız etmektedir!Birincisi Esra Elönü isimli şahısın maneviyat konusunda samimi olduğunu düşünmüyorum!Çünkü kalbi mütmain olan bir kaninin,bu derece rahat tavırlar sergilemesi büyük tezatlık oluşturmaktadır!Acaba diyorum,kartel medyası bu figüran üzerinden bir oyun mu planlıyor?Eylem ve söylemlere bakıldığı zaman bu düşüncem hiçte yabana atılmayacak cinsten!İkidir kartel medyası neden bu şahıs üzerinden polemik yaratmaya çalışıyor?Hoş,ben bu profilin tesettürle bağdaştırılmasını asla kabul etmiyorum!Bu modern cahiliye giyiniminden başka birşey olmazsa gerek!!Son sözümü söylemeden önce sabredip beklemeyi düşünüyorum.Şayet birdaha kartel medyasında bu şahısı görürsem,o zaman 'adalettin kestiği parmak acımaz'deyip lafı gediğe yollayacam...(Ayrıca amacım bu tür sunni haberlerle gündem oluşturmak değil,bunun perde arkasında bir bit yeniğinin vermiş olduğu düşünce ile ar-ge 'lemek...)
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 18:01   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Kanal 7 Haber sitesinde konu ile ilgili yapılan bazı yorumlara dikkatini çekmek istiyorum;

daha önce ne demiştik? 2009-11-19 15:59:38
Son yıllarda ahc modası aldı başını gidiyor müslümana gelince aslan kesilenler laikçilere gelince süt dökmüş kedi gibiler neden böyle?çok basit ,çünkü meşhur olmak kabul görmek istiyorlar bunun yoluda böyle davranmaktan geçiyor..sayın esra elönü bunu bilebilecek kadar zeki ama insan davasını ,türbanını bu kadar basit dünyalıklara feda etmemeli

Tuvad Nıdya


Yetersiz KALMIŞSIN Feride 2009-11-19 15:59:34 Yetersiz kalmışsın.. Önemli argumanları yüzlerine söylemeye çekinmişsin.. Olmamış. Onlar da adları gibi herşeyi biliyorlar, ama sırf milletin kafasını karıştırmak için soruyorlar bu sorulara karşı SAĞLAM 4X4lük cevaplar var ama birini bile ifade edememişsin. Konu mankeni gibi çkıp gelmişsin. KUSURA BAKMA AMA ÖYLE. Madem vitrine çıktın insanların sana soracakları gıcık sorulara ben nasıl cevap verebilirim diye biraz araştırsaydın.. TAMAMEN GEÇİŞTİRME OLMUŞ.. 10/2 KALDIN!
Yıldırım


Ahhh Feride ahhh... 2009-11-19 16:39:59
Yazdıklarından birşey anlaşılmadığı gibi konuşmalarından da tam birşey anlaşılmıyor... Hani kendini "harbi kız" olarak falan gösteriyorsun ya, o harbiliğin sadece İslam camiasına karşıymış. Ben zaten biliyordum ama en azından toplum anlar inşaallah... Sonuna kadar haklı bir davayı öyle ezik-büzük cevaplamasaydın keşke...

Seracettin yıldız


feride bu samimi bir yorumdur lütfen dikkate al 2009-11-19 15:27:33
ikiside seni çok fena kafalamış. özellikle ihl ninin tıp hukuk okuması noktasında cevabın çok yavan olmuş. neden söylemedin katsayı adaletsizliğini,neden söylemedin öss nin en başarılı öğrencisinin ihl li olupta tıp tercih edemediğini. neden söylemedin 28 şubatta başörtüsü yüzünden okulu bırakmak zorunda kalan ihl mezunu tıp öğrencilerini... ha bunları söyleyip yüzlerine çarpmayacaktın ne diye çıktın? senin o programa davet sebebin baş örtündür ve onu savunmakta senin asli vazifendir.

emre keskin

fosssss...... 2009-11-19 14:52:49
izleyince haklı ya da haksız islami cemaat ve müslüman tiplemelerine karşı bıçak gibi keskin cümleler kurabilen feride bu mu dedim? ne oldu atına feride almadılar mı onu sütüdyoya? cehaletlerini niçin haykıramadın yüzlerine? bu kadar mıydın yani?


Bir konuyu eleştirmek istiyorsanız en kolay yolu içerden yüklenmektir. 2009-11-19 14:37:10
Konuşma sanatını ustalıkla kullananlar, eleştirmek istedikleri bir konuyu öncelikle överler.Karşısındaki oyuna gelince AMAlı cümlelere başlarlar.Artık amaç,biraz önce övdüğünü yerin dibine batırmaktır.Aynı şeyi beğenmediğiniz yaşam tarzı için de kullanabilirsiniz.Bilgisi eksik ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen birine(Esra) temsil görevi verirler,sözde objektif davranırlar ve sonuçta o kesimin alimi buymuşmuş dedirtirler.Esra samimi ise bir 5-6 yıl kendini öğrenmeye adayıp, ortalıktan kaybolmalı.

Eldan Baksecan

Uyarmıştık Demek Ne Kadar Faydalı 2009-11-19 14:13:27
Evet değerli yorumcular sizler gibi bende üzüntüyle izledim. Hülya Avşar ve Nurseli İdiz gibi yaptıkları herkesçe malum rayting para ve hinlik peşinde bu iki bayana karşı bu kadar hazırlıksız bu kadar ezik bir konuşmacı görünce gerçekten tahminlerimizin ve söylediklerimizde kadar haklı olduğumuzu anladım.Tessettür ve makyaj sorularını cevaplayamadı.Hele hele Hülya Avşarın erkek arkadaşın oldumu sorusuna gak guk ederek kendini belli etmiştir.Hayırlı olsun diyor haber7 editörlerine ve ilgililere selam ederim

Özer Günay

Git sen göz kırptığın medyada yaz. orada müslümanlara daha sağlam vurursun. hatta başını da aç. zorla kapatılmış imajı uyandırıyorsun bende. çelişkillerle dolusun. komplekslerin var. arın öyle gel haber7 sitesine. çünkü bu site biz okuyucuların . biz yoksak sen olamazsın burada. programlarda ahkam kesiyorsun ki rezil ettin kendini. bence bir diksiyon kursuna git. Yazın neyse diksiyonun da o. haber7 seni niye şişirip servis etti bilmiyorum ama bunun böyle sürmeyeceği belli.

Mehlika Aydın
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 18:04   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Gördüğünüz gibi,şüphelerimde haksız sayılmam!Onlarca haber 7 okuru bu yorumları dile getiriyor.Ve bütün bunların irdelenmesinden çıkan sonuç ise,Bu şahısın yazarlıkla ilgisinin bulunmadığı,(gerçektende öyle,bi ara merak edip yazısını okuyayım dedim,inanın başlamadan kapatmak zorunda kalmıştım)neden bütün tepkilere rağmen kanal 7 de yazarlık yaptığı soruluyor?
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2009, 18:13   #10
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Standart
Kim kimi dövmüş oruç tutmuyor diye?oruç tutan biri asla aklından böyle bi şiddet geçirmez Ben atatürkçü laik biriyim diyorsun herkesin dinini istediği gibi yaşamasından yanayım diyorsun ama sonunda da kamusal alanda başı kapalı çalışılmasından yana değilim diyorsun bu nasıl laiklik anlayışı anlamıyorum. sizin laiklik anlayışınız bu ise sizin laik olduğunuzdan şüphe ederim.Esranında bu cahil insanın programına gitmemeliydi..
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
avşar, esra, hülya, idiz, tesettür


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi