![]() |
#1 |
![]() Günümüz Türkiyesıne hıtap etmeyen tamamen askerler tarafından türk halkına zorla dıkta edılerek kabul ettırılen bu anayasanın ıvedılıkle tamamen değistırılmesı gerekmektedır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sart oldu artık kesinlikle degiştirilecek ve bazı kurumların yetkisinin kısıtlanması gerek hükümetimizin çalışmları devam etmekte
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() inşaALLAH sivil bir anayasa gelecektir.
Provakatif kokan yorumlar alıyorum. Haydi hayırlısı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Siz busunuz zaten anca tek parti kalırsanız iktidar olursunuz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Siz önünüze atılan kemiklerle uğraşırken adamlar devletin ansını ağlattı.Ama artık devir o devir değil artık bu anayasadan kurtulacağız.Demokratik ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşacağız.bir referanduma bakar iş referanduma gidince sizi görürüm ben kemiklerininz ağsınızda ağlarsınız.
Bu anaysa değişecek!!! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() acil referandum mu meclis mi ne gerekiyorsa yapmalı hükümet ve değişmeli sonuna kadar katılıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kesinlikle değişmeli ama uzlaşı falan aramadan cesurca emin olun böyle olursa millet gerilmiyece tam tersi akpartiye daha çok puan kazandıracak .anyasa mahkemesinin düzeni tamamen değiştirilmeli.tabi mhp nin tavrıda önemli mhp yanlış yaparsa bu yolda acayip oy kaybeder.muhafazakar seçmenin canını sıkmasınlar.özellikle yargıda yapılacak reformlara mhp nin karşı çıkması demek mhp nin kendi kuyusunu kazması anlamına gelir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kesınlıkle dogru soyluyorsun.Hıç uzlaşı aramadan değışıklık hemen meclıse getırılerek maddelerın görüsülüp halka sunulması gerekır.MHP tavrına gelınce su andakı ortamda onlara hıc ıhtıyac yoktur.Çünkü daha once beraber cıkarılan basörtüyle ılgılı degısıklık sonrası MHP bır kenara çekılerek erkekce bır durus gosteremeyıp kacmıstır .Bunun sonucu olarak AKP ye kapatma davasının acılmasına neden onemlı bır etken olmustur.Onun ıcın uzlaşı arayıp zaman kaybetmektense bır an once meclıste gorusulup halka sunulması gerekmektedır.Bu zamanda CHP ve MHP gıbı partılere ıhtıyac yoktur.halkın kendısı yeter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yav Anayasa mahkemesi 2015'e neredeyse "bizim" olacaktır
![]() Hayırlısıyla Gül 2015e kadar oraya 8 üye atayacak. Artık eskisi kadar yasalar iptal edilmeyecek inşallah ![]() Birilerinede yol göründü ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|