AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eğitim ve Öğretim Üniversiteler ve Üniversite Öğrencileri, Ak Parti Forum lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitimi; İmam Hatip ve Açıköğretim.

Stil
Seçenekler

Alt 01-26-2010, 14:11   #1
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Wink Ders çalışmama yolları
- Ders çalışırken mutlaka kendine dinlenme süresi ayır. Çalışırken sallanan koltuğa otur. Sallanırken her öne gelişte bir kelime okur, her arkaya gidişte ise dinlenirsin.

- Matematik kitabının içinde tarih kitabını koy. Böylece bir dersi çalışırken başka bir dersi kaytardığını bilmek ruhunu huzura kavuşturacaktır.

- Ders çalışırken iç huzurun çok önemlidir. Huzurlu değilsen ders çalışamazsın. Es kaza huzurluysan, radyoyu açıp haberleri dinle!

- Bu maç kaçmaz abi. Dersi her zaman çalışabilirsin. Hem bak sen gelmesen biz nasıl kazanırız.

- Ders çalışmana sebep olan politik, sosyolojik, ekolojik ve nörolojik unsurları üzerinden atmak için bir sonraki müzik programını mutlaka dinle.

- Önce mutfağa git. İnce uzun bir sürahiye patates cipsi, bir tabağa da kola koy. Bu terslik araştırma süreni uzatacak ve kahretsin ki derse geç başlamana neden olacaktır.

- Eğer hala ders çalışacağım diyorsan hatırlatırız Çok zorlandın. Üfff. Saat de çok geç olmuş. Sen en iyisi, Bir dahaki sınava çalışırsın. Var git yatağına.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-26-2010, 14:29   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
- Bu maç kaçmaz abi. Dersi her zaman çalışabilirsin. Hem bak sen gelmesen biz nasıl kazanırız.

süpermiş yaa teşekkürler minikkelebek ;)
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2010, 14:38   #3
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Buna benzer birsey duydum geçen gün tv de: "Simdi bilmedigin birseyi bir saat sonra ögrenecegini mi saniyorsun?" Motivasyon'u kirmaya birebir
Alt 01-26-2010, 15:42   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
-

AHH Ahh aynen aynen.
Abi bu final çok önemli ya
Abi daha erken akşam çalışırız
Akşam olur
Kanka gece sabahlarız artık şu maçıda izleyelimde
Saat 03:00 suları
Aga ben bu sınavı yaparım ya hadi yatalım

Ve işin en trajikomik yanı çalışmadığın sınava giderken ilginç bir iç huzuru insaı kaplar ama çalışırsan tedirgin olursun çok ilginç
Alt 01-26-2010, 15:49   #5
Kullanıcı Adı
.::ReyyaN::.
ya da uykun olur biraz uyuyayım uyanıp çalışırım dersin sonra bir yatarsın ya sabah uyanırsın ya da uyanırsın kalkıp uykudan ders alışamazsın
.::ReyyaN::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2010, 16:17   #6
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ve işin en trajikomik yanı çalışmadığın sınava giderken ilginç bir iç huzuru insanı kaplar ama çalışırsan tedirgin olursun çok ilginç
Çalisilmadigi taktirde yasanilan iç huzuru bende tattim, fakat sinavdan sonra o huzurdan eser kalmiyor Çalisildigi halde hissedilen tedirginlik ise sinav'a basladiktan sonra genelde kisa zaman içinde kayboluyor Demek ki; Huzur'u kayalamak maksadiyla çalismamazlik yapilmamaliymis

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)