Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır. |
Anketimiz: tekel işçilerını desteklıyormusunuz? | |||
hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 55.88% |
evet |
8 | 23.53% |
kararsızım |
1 | 2.94% |
kısmen |
1 | 2.94% |
boşuna eylem yapıyorlar... |
5 | 14.71% |
düşnmedım.. |
1 | 2.94% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#51 | ||
![]() Alıntı:
Şahıs olarak sizi eleştirmedim, geneldir yorumum. Hatta dikkat ederseniz ne diyorum: Alıntı:
Siz şahsen dediğiniz gibi yapabiliyorsanız sizi kutlarım. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Lafa bak siz burda hükümeti değil, partiyi destekliyorsunuz diye öyle dedim. Mevcut hkümet koalisyonla kurulmuş olsa idi ve bizde koalisyonun bir ortağı olsa idik dediğiniz doğru olabilir ama biz tek başına iktidarız ve partiyi değil hükümeti temsil etmekle yükümlüyüz. Yada partiyi kollasak dahi hükümeti temsil etmiş oluyoruz...
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() PARTİYİ DESTEKLİYORSUNUZ demedim, körsen ben ne yapayım.
Gereksiz yere gene başladın polemiğe nusret. Yazılanı iyi oku sonra saldır! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Temsl etmek desteklemek değilmidir. Desteklemediğimiz birşeyi neden temsil edelim...
Başladınız yine kelime oyunlarına... |
|
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Kimseyede saldırdığım yok liaflarınıza dikkat edin...
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Yeter artık. Küçük çocuklar gibi sürekli sataşmak, sürekli polemik. Fikrin, düşüncen yok mu senin? Biraz fikir ve düşünce üret. Ve insanların beyanlarına inanmayı dene. Ben yazımda şunu söylemek istedim diyorsam öyledir, sen benim adıma karar veremezsin, benim adıma ancak ben karar veririm. Git başkasına bulaş!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
Harikasınız... Yoksa siz milli görüşçümüsünüz... Sanki onların genlerinden izler var sizde... |
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() NUSRET:
Sana yazacağımı yazdım. Artık senin yazılarını görmezden geliyorum. Ya polemik yapmayı bırakırsın, şahsi saldırıları bırakırsın yada kusura bakma, senin yazıların benim için artık yoktur! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Sayın redyellow abim..
Savunanlar arasında bende bulunduğumdan ötürü öyle bir açıklama yaptım.. Saygılarımla.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|