09-08-2009, 14:58 | #31 |
ilk akademiye katılmak istiyorum kısmetse...
|
|
01-04-2010, 23:26 | #32 |
siyaset akademisinindeki duyrulardan ve icraatlardan haberdar olmak için üye olmak istedim her şeyi eksiksiz doldurdum ama Geçersiz Karakter Kullandınız! diyo üye olmayı başarabilen var mı yardımcı olursa sevinirim
|
|
01-18-2010, 23:47 | #33 |
merhaba arkadaşlar, ilk mesajım cümlemize hayırlı ugurlu olsun ins.
Yaş sınırı ile ilgili olarak bir yanlış anlaşılma var anladığım kadarı ile sitede aynen şöyle yazmakta.. Siyaset Akademisi katılımcısı olabilmek için ilan edilen tarihler arasında varsa bulunduğunuz il, yoksa size en yakın ilde bulunan AK Parti il Başkanlıklarındaki Siyaset Akademisi ofislerine başvurmanız gerekmektedir.
Siyaset Akademisi bir Parti eğitim faaliyeti olmakla birlikte parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin 18 yaşın üzerindeki her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına açık bir Siyasal Eğitim ve Paylaşım faaliyetidir. Yaş sınırı 18 dir arkadaşlar genç kardeşlerimizin önü kapanmasın ins. |
|
01-28-2010, 22:11 | #34 |
kayıt tarihi ne zaman hangi bölümde buluyoruz
|
|
01-29-2010, 19:11 | #35 |
Siyaset Akademisi Yeni Dönemi Başlıyor ! Ak Parti Siyaset Akademisi , 20 Şubat – 20 Haziran 2010 tarihleri arasında “ Demokrasi , Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi - 2 ” başlığı altında yeni bir eğitim programı düzenleyecektir. Bu eğitim programı 81 il düzeyinde planlanmakta olup , illerde programın açılabilmesi için belirli sayıda katılımın sağlanması gerekmektedir. BAŞVURULAR 1 ŞUBAT 2010 PAZARTESİ TARİHİ İTİBARİYLE İL BAŞKANLIKLARINA YAPILACAKTIR. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|