![]() |
#1 |
![]() Ahmet Altan'ı kızdıran 'rezilce iftiralar'
Taraf'ın Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Çongar'ın eşinin CIA elemanı olduğuna ilişkin iddialar Ahmet Altan'ı kızdırdı. ![]() Taraf'ın Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Yasemin Çongar'ın eşiyle ilgili iddialara Ahmet Altan sert cevap verdi. Dün Oray Eğin, Çongar'ın eşinin CIA elemanı olduğunu öne sürmüştü... Bir süredir bu yönde yayınlar vardı. Yasemin Çongar sustu, Ahmet Altan buna yanıtı yapıştırdı. Bugünkü yazısında isim vermeden olaya değindi... "Rezilce iftiralar" deyip şunları yazdı; Rezilce iftiralar, yalanlar, küfürler, bu büyük hareketliliğin yanında sıçan kuyruğu gibi kalıyor, "kullanışlı" medyanın çaresiz alçaklıkları, sadece bu alçaklıklara imza atanların kişisel tarihlerini biraz daha kirletmekten başka işe yaramıyor. Bu tür zavallılar medyada hep vardı, medyanın yapısı da buna uygundu ama gerçekleri yazan gazeteler çıktıktan sonra bu çapsız kıvranmalardan, gerçekleri yazan yazarların ailelerine, eşlerine iftiralar atıp küfretmelerinden bir sonuç çıkma ihtimali kalmadı. Onlar yalanlarını yazarlar. Biz de doğruları yazmayı sürdürürüz. Balyoz belgeleri karşısında dilleri kulaklarına kaçan, gözleri körleşen tıynetsiz güruh sanıyor ki alçakça yalanlarla hedefi saptırabilirler. Saptıramazlar. Gazeteciler 03 Şubat 2010 Çarşamba
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ahmet Altan'ın adi iftiralara cevap verdiği dünkü yazısını okumak için tıklayın;
"Değişecek..." AK Parti Forum Köşer Yazıları |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Daha önce cıkarları ile örtüşmeyen bir çok insanı defalarca karalamışlardır. Ellerindeki medya güçünün etki alanını böyle ahlaksızca kullananların bütün serzenişleri karşılarındaki alternatif medya varlığından kaynaklanıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() top güllesi gibi bi cevap..
ahmet altan bu işte.. her daim ses getirir.. ne laf etmiş ama ""kullanışlı" medyanın çaresiz alçaklıkları, sadece bu alçaklıklara imza atanların kişisel tarihlerini biraz daha kirletmekten başka işe yaramıyor. " dilimizi ve heyecanını iyi kullanıyor vesselam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() CIA ajanı iddiasına damattan açıklama
Yasemin Çongar'ın eşine yönelik "CIA ajanı" iddiasında yeni gelişmeler var. Bu kez Chris Mason açıklama yaptı. ![]() Yasemin Çongar'ın eşi, Akşam Gazetesi'ne gönderdiği açıklamada CIA ajanı olmadığını, diplomat ve akademisyen olduğunu belirtti. İşte Mason'un açıklaması: Makalenizde yanlış bir biçimde ifade edildiğinin aksine ben ne şu anda ne de geçmişte hiçbir zaman Central Intelligence Agency'nin yani CIA'in bir çalışanı oldum. Ne şimdi ne de geçmişimde herhangi bir zamanda RAND kurumunda çalıştım ne de yazınızda belirtildiği gibi orada eğitim gibi bir faaliyetim oldu. Yine ne CIA'den ne de RAND kurumundan hayatımın hiçbir döneminde yazınızda ima edildiği gibi tazminat ya da başka bir şekilde ödeme aldım. Ben emekli olmuş bir diplomatım ve Afganistan konusunda akademik çalışmalarda bulunmuş bir akademisyenim. Bununla birlikte "Dışişleri Memuru" anlamına gelen "Foreign Service Officer" kelimelerini akıl almaz bir biçimde tercüme ederek tamamen farklı bir anlamda yani yazınızda belirtildiği gibi "Yabancı Hizmet Subayı" şeklinde tercüme etmek suretiyle bu konu sanki üstü kapalı ve gizli bir şeymiş gibi yansıtılmakla, hakkımda şüpheye yol açmakta ve itibarımı zedelemektedir. Böyle bir yazı yayımlamanız, yayın yoluyla hakaret, iftira ve karalama unsurları içermektedir. Konuyla ilgili sonraki dava ve diğer yasal haklarımı saklı tutar, acil cevabınızı rica ederim. Gazeteciler 3 Şubat Çarşamba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Rezilce iftiralar, yalanlar, küfürler, bu büyük hareketliliğin yanında sıçan kuyruğu gibi kalıyor, "kullanışlı" medyanın çaresiz alçaklıkları, sadece bu alçaklıklara imza atanların kişisel tarihlerini biraz daha kirletmekten başka işe yaramıyor.
Bu tür zavallılar medyada hep vardı, medyanın yapısı da buna uygundu ama gerçekleri yazan gazeteler çıktıktan sonra bu çapsız kıvranmalardan, gerçekleri yazan yazarların ailelerine, eşlerine iftiralar atıp küfretmelerinden bir sonuç çıkma ihtimali kalmadı. Onlar yalanlarını yazarlar. Biz de doğruları yazmayı sürdürürüz. Balyoz belgeleri karşısında dilleri kulaklarına kaçan, gözleri körleşen tıynetsiz güruh sanıyor ki alçakça yalanlarla hedefi saptırabilirler. Saptıramazlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İddianın sahibine bakar mısınız?Oray Eğin!Bu ismin kanalı ile verilen tüm haberlerin 1000 düşünülüp,1 söz söylenmesi elzem olandır!Neidüğü belirsiz bu adamın!sunni gündem yaratma adına bu tür abuk sabuk iddiaları dinlendirmesi basiretsizliğinin açık göstergesi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Oray Eğin tam bir ergenekon silahı..Onunla medyadan kurşun sıkıyorlar. Aslında daha çok o gazetenin grubunda var böyle bu milletin can düşmanları..Çok gazete köşelerine sıkıştırmışlar.
Oray Eğin: Gay'im, Yahudiyim ---> http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=225899 Oray Eğin'in Leyla İpekçi ile ilgili `Cemaat bursuyla ABD`de eğitim gördü` iddiasını ortaya atmıştı. İpekçi: Hayatımda ABD`ye adım atmadım dedi. ---> http://www.tumgazeteler.com/?a=3830698 Oray Eğin Taraf, Sabah, Zaman, Yeni Şafak, Star`a cahil ve yandaş medya yaftasını yapıştırdı. Ama... ---> http://www.tumgazeteler.com/?a=4000490 Şamil Tayyar : Bir süredir Ergenekon`un karşımıza çıkardığı bir genç oğlan var; ORAY EĞİN ! ---> http://www.tumgazeteler.com/?a=4258427 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Cumhuriyet gazetesi ve Ulusal kanal,oda tv gibi düşünce fukarası anti demokratik ulusalcıların ve bilimum rozet Atatürkçüsünün sonu geldiği için afedersiniz, bir tarafları tutuştuğundan Oray Eğin gibi taş gibi oğlanda bilumum iftira'dan geri kalır mı
![]() Hayatında bir gün bile Anadolu insanının penceresinden bakamamış, beklentilerini, umutlarını anlayamamış, tepeden baskıcı Jakoben bir gazeteci (!) Bu ülke ancak bunlardan kurtulursa gerçek CUMHURİYETE ve gerçek DEMOKRASİYE kavuşur... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ahmet altan, rezilce iftiralar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|