02-20-2010, 00:12 | #1 |
Milli Takıma Yabancı Hoca Olamaz !...
Futbol gençliğimde tutkularımdan biriydi. Şimdilerde artık zihnimdeki yeri geri planlarda kaldı. Ama fazla ilgilenmesem de bir konu dikkat çekiyor son günlerde. Milli takımımıza yabancı teknik direktör alınması futbol gündemimizde. Hidding’in yoğun olarak ismi geçiyor medyamızda.
Bildiğim kadarı milli takımlarda yabancı oyuncu oynatılamıyor. Çok yerinde bir uygulama. Fakat milli takımımıza yabancı bir çalıştırıcı ve hoca atanması bana ters geliyor. Takımın milli olma özelliği zedelenecek gibi geliyor bana. Madem futbola çok düşkün bir milletiz, bu kadar futbol adamı içinde milli takımımızı çalıştıracak bir tek kişi bulunamıyor da mı dışarıdan ithal edilecek? Bu kadar yabanı hayranlığı ve düşkünlüğü de size de ters gelmiyor mu? Gelin yapmayın etmeyin sayın futbol yetkililerimiz! Milli takımımız tam milli olsun. Teknik direktörümüz de bizden olsun. Alacağımız galibiyetler tam bizim olsun. Yenilirsek de yiğitçe yenilelim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-20-2010, 00:23 | #2 |
Yazı için biraz geş kaldın abicim, Hiddink şu an milli takımın başında....
Milli takımının başına yabancı hoca getiren ilk ve tek ülke değiliz, olmayacağızda. Mesela futbolun beşiği sayılan ülkelerin başında gelen İngiltere Milli Takımını uzun yıllar İSveçli Ericsonn çalıştırdı. Aslında bende Türk Hocadan yanayım ama Fatih Terim gittiği için gelene bakmıyorum; çünkü dağdaki çobanı getirseyik Terimin yerine daha iyi işler yapabilirdi. Milli takomdan yedi sülalesini doyuracak parayı aldı ve gitti... |
|
02-20-2010, 00:34 | #3 |
Milli takımın başına yabancı bir hoca getirilmesini aklım hayalim almıyor. Futbolun haysiyetsizliği... Aslında Aurello bir katagulliyle Türk yapılıp milli takıma sokulurken de karşıydım, böyle birşey olmamaz. Bu takımın adı Türkiye Milli Takımı... Türkiye Milli Takımı yahu! Ner anlamı kaldı daha.. Bundan sonra bu takımın herhangi bir takımdan ne farkı kaldı.
|
|
02-20-2010, 01:25 | #4 |
Nusret'ten alıntı:
Milli takomdan yedi sülalesini doyuracak parayı aldı ve gitti... Milli takomdan yedi sülalesini doyuracak parayı aldı ve gitti... Hiddink'in aldığı parayı duyunca esas şoka o zamab gireceğiz. Selamlar Konu SSS tarafından (02-20-2010 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzeltme |
|
02-20-2010, 01:28 | #5 |
özgün genç'ten lıntı:
Milli takımın başına yabancı bir hoca getirilmesini aklım hayalim almıyor. Futbolun haysiyetsizliği Futbolun haysiyetsizliği değil arkadaşım. FUTBOL ADAMLARIMIZIN BASİRETSİZLİĞİ Selamlar |
|
02-20-2010, 01:34 | #6 | |
Alıntı:
Güzel abim aldığı parayı zerre kadar haketmiş olsa idi ağzımı açmazdım emin ol... |
||
02-20-2010, 01:39 | #7 |
Arkadaşlar belki bana katılmayacaksınız ama ben gus hiddinkin milli takımın başına geçmesine ço sevindim..
Neden diye sorarsanız ben futbolu sadece futbol olduğu için seviyorum inanın sokakta taştan kale yapıp oynayan çocukları bile büyük bir zevkle izlerim.Ve futbolda bazı değerlerin olmadığını düşünüyorum.Tuttuğumuz takımları yabancı hocalar yönetirken takımlarımızı yabancı futbolcular sırtlarken milli takım hocamızda yabancı olmuş hiç fark etmez benim için.Önemli olan ortaya izlenebilecek birşeyler koyması ki hiddink bu takıma top oynatır.Şahsi düşüncem budur |
|
02-20-2010, 01:41 | #8 |
Karşıydım...
Ama Şimdi Olamam... Sonuçta Milli Takım...=)) |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
milli takım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|