02-21-2010, 14:53 | #1 |
Birşeyler Eksik Yapıyoruz
Arkadaşlar Partimizin görüşlerini anlatırken partimizi savurken biliyorumki herkes canı gönülden bu işe atıyor partimizi savunuyor anlatıyor ama hepinizinde hisettiği gibi birşeyler eksik vede sanırım bu eksikliği bulamıyoruz .
Ve sanırım ben buldum arkadaşlar neyin eksik olduğunu .Biz NE OLURDU sorusuna cevap verip millete bunu gösteremiyoruz Biz Ak parti oy kaybediyorsa en başlıca 2 konudan oy kaybediyoruz 1. Demokratik açılım 2, Krizden dolayı artan işsizlik O zaman bizde vatandaşa demokratik açılım yapılmazsa yada yapılmamış olsa olucakları bunun ülkemize maliyetini sonuçlarını daha iyi anlatmalıyız Yeni sloganlar üretmeliyiz İşsizlik , kriz konusundada 2001 deki krize atıfta bulunarak mesala o krizde 30 tane banka batmıştı sadece bankalarda çalışan 53000 kişi işsiz kalmıştı Eğer son krizde yine bu koalisyon iktidarda olsaydı şunlar şunlar olurdu işte o krizde batmayan büyük bankalar iş bankası Ak bankası batardı işte şu şu fabrikalar iflas ederdi işte ak parti döneminde sağlık eğitim vb çeşitli bölümlerde göreve başlayanlar iş başı yapmazdı diyebilmeliyiz Onların iktidarında olucak daha kötü şeyleri anlatmalıyız bunun üzerinde durmalıyız diye düşünüyorum arkadaşlar .
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|