![]() |
#1 |
![]() ![]() bugün ki Taraf gazetesinin bir haberi çok hoşuma gitti. sizlerle paylaşmak istedim ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzelmiş
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Redyellow resim kaybolmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adab ve edeb çerçevesinde Askerde tatışılır ve eleştirilir. Çumhurbaşkanlarını , başbakanları ve meclisi eleştirebiliyor isek Askeri de eleştirme hakkımız vardır elbette.
Görevini layıkını yapmayan her kurum eleştirilir... Örneğin;Sn Hilmi Özkök'ü bağrımıza basarız ama aynı şeyi Cevik Bir için yapmayız.(hatta ben tifrit olurum!) Bazılarının Hilmi Özkök'ü sevmeme hakkı olduğu gibi... Hilmi Özkök'ü demokrat tavrından dolayı eleştirenler askeri ve orduyu yıpratmamış oluyor ama, Şener Eruygur'un darbeci tavrını eleştirenler nedense hemen asker düşmanı oluyor. Demek ki ''askeri yıpratmayalım'' söylemi sahicilikten uzak bir söylemdir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben görüyorum halen.
Link aşağıda bi de linkten bakın isterseniz. http://666kb.com/i/bgw2wqrkn74n2flud.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Özgün kardeşim resim görülüyor
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Tamam düzeldi. :-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu adam bir kere bile mantıklı konuşamaz mı?Yazık valla
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() [QUOTE=Tuğrul Paşa;717830]Adab ve edeb çerçevesinde Askerde tatışılır ve eleştirilir. Çumhurbaşkanlarını , başbakanları ve meclisi eleştirebiliyor isek Askeri de eleştirme hakkımız vardır elbette.
Görevini layıkını yapmayan her kurum eleştirilir... ÖrnQUOTE] *** Yerinde ve güzel bir görüş *** ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|