Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: CHP'nin ergenekon ile bağlantısı olduğunu düşünüyormusunuz? | |||
kesinlikle evet düşünüyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 66.67% |
kesinlikle hayır böyle birşey olamaz |
4 | 26.67% |
kararsızım az düşüneyim bana zaman ver ![]() |
1 | 6.67% |
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() CHP'nin ergenekon ile bağlantısı olduğunu düşünüyormusunuz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunun düşünce ile ilgisi olamaz!CHP başta Genel Başkanlı olmak üzere Ergenekonun avukatı olduğunu resmen ilan etmedi mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ergenekonun siyasi kolunun büyük bir kısmını bence cehape oluşturuyor.
Zaten genel başkanları avukatlığını üstlendi. Herkes diyor ki hükümete muhalif olan ergenekon kapsamında tutuklanıyor.Bence burada bir anektod var.Kişi kendini bilmez mi?Ergenekonla bağlantısı olanlarda biliyorlar sıranın kendilerine de geleceğini basbas bağırıyor ortalıkta.Operasyonla göz altına alınınca muhalifim diye alındım diyor. Bu olayın siyasi yapılanması hakkında işlem başlarsa cehapenin çook başı yanar |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben şimdi bu konu başlığına gerçekten sinirlendim. Buna şüphesi olan insan ya balık beyinlidir yada bu ülkede yaşamıyordur
![]() 50-60 yıllık belki 70-80 yıllık BÜROKRATİK OLİGARŞİNİNİ GÜNÜMÜZ KORUYUCU BEKÇİLERİ ! HEPSİ ÇETE BUNLARIN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İshak abime katılıyorum.
Deniz Baykal ve Saz arkadaşları her durumda Ergenekon sanıklarını korudu ve gözetti. Her fırsatta açık bir şekilde biz Ergenekon'un avukatıyız dedi. Artık bize de pek söz düşmüyor. Benim şuan umutla beklediğim şeylerden biridir. Ergenekon'un siyaset kanalının bir an önce pazara çıkması. Aslında biliyoruz fakat onları da içeride görmek bana ve vatana büyük bir mutluluk verecek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tabir-i caiz ise yarası olan gocunur derler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|