AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-12-2007, 02:22   #1
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart Bİz tescilliyiz.ONA GÖREEEEEEE.
aşağıda yazılanlar fıkra değil. Hepsi gerçek.

Dünyanın en ünlü trash metal gruplarından biri olan Megadeth’in lideri ve vokalisti olan Dave Mustaine ile (İstanbul Konseri sonrası)yapılmış röportajdan alıntı:
…………..
-Mustaine:İstanbul inanılmaz bir şehir. Çok önceden Türkiye denince sadece Galatasaray aklıma geliyordu. Ama şimdi sizi daha yakından tanıyorum. Burayı hiç unutmayacağım, özellikle Türk kahvesini ve tarihi eserlerini..
-Akın : Demek futbolla da ilgileniyorsunuz
-Mustaine: Elbette futbolu severim
-Akın : Galatasaray haricinde Türk futboluyla ilgili bir şey biliyor musunuz? Ya da tanıdığınız futbolcularımız var mı?
-Mustaine: Son dünya kupasında çok iyi iş başardınız. Üçüncü olmak kolay değil. Futbolunuz gerçekten çok ateşli ve de taraftarlarınız. Başka kulüp ismi bilmiyorum ama Hakan Şükür, Hasan Şaş onları da tanıyorum.

Birkaç ay önce skandallar patlak vermemişken dünya kupası ve şampiyonlar ligi üzerine Corriere Della Sport’un Alessandro Del Piero ile yapılmış bir röportaj-CDS: Temponuz hiç düşmeyecek. Dünya kupasından sonra sırada Şampiyonlar Ligi sınavı var.
-Del Piero :Evet, ama bu bizim ne kadar başarılı bir takım olduğumuzu gösterir.
-CDS: Peki bu şampiyonada hangi takımlarla karşılaşmak istemezdiniz.
-Del Piero : Real Madrid, Manchester United ve Galatasaray. Stilleri ve taraftarlarıyla gerçekten rakibe şans tanımıyorlar………

Mark Viduka ile UEFA kupası elemeleri sonrası yapılmış bir röportaj:-Nancen: Çok zor bir sınavdı ve Galatasaray’ın sizi elemesiyle büyük tepkiler aldınız.
-Viduka: Bunu basit bir işmiş gibi görmeyin. İnanın bana elimizden gelenin en iyisini yaptık ama gördük ki, Galatasaray daha iyisini yapabiliyormuş
-Nancen: Bir deplasman takımı olarak sizce Ali Sami Yen’deki fark neydi?
-Viduka: Orası sanıldığı gibi çok büyük bir stadyum değil. Ama taraftarları öyle ateşli ki sanki yüzbinlerce insanın önünde oynuyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi, ve topu ayağınıza aldığınız zaman resmen titriyorsunuz, Galatasaray’ın oyun stili gerçekten kalite kokuyor

Son olarak 2006 dünya kupasında muhabir İngiliz üç manitaya yaklaşıyor:-Muhabir: Neden burada dikiliyorsunuz?
-Kızın biri: Maça giremedik mecburen burada dikiliyoruz
-Öteki kız: Siz hangi ülkedensiniz?
-Muhabir: Türkiye
-Kızlar hep bir ağızdan: Vooooov. Galatasaraaaaay, Hakan Şüküüüüür…

Babam Almanyada oraları kamereya çekerken bi bayan yanına yaklaşıp nerelisiniz diye sorar?-Turkey
_Turkey?TUrkey? ooo Galatasaray!!HAkan SUkkurr!!

Lyon’ un herhangi bi Türk takımını 3-1 yendiği bir maçtan sonra fanatik bir Lyon taraftarıyla yapılmış röportaj(taraftar oldukça sarhoş):

-Muhabir: Çok dağıtmışsınız kendinizi
-Taraftar: Evet çok mutluyuz, hadlerini bildirdik onlara. Aslında beklediğimiz bir sonuçtu. Bir Türk takımıyla eşleştiğimizi duyunca çok sevindim, Lyon’un onları ezip geçeceğini biliyordum.
-Muhabir: Neden?
-Taraftar: Büyütülecek bir futbolları olmadığını çok iyi biliyorum, o yüzden çok endişelenmedim şahsen
-Muhabir: Ama Galatasaray da bir Türk takımı.
-Taraftar: Gerçekten mi?
-Muhabir : Evet
-Taraftar: Ooo, çok özür dilerim. Ben Galatasaray’ın Türk takımı olduğunu bilmiyordum. Kimse de söylemedi. Türklerden özür diliyorum..

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-14-2007, 04:48   #2
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
işte galatasaray buuu ...

sağol paylaşımın için.. gururlandım yine takımımla...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-14-2007, 04:52   #3
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
işte buuuuu beeeeeeeeeee...
okurken tüğylerim diken diken olduuuuuuu.....

elimde olsa milyonlarca begeni verirdimmmmmmmmm
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)