AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-22-2010, 18:54   #11
Kullanıcı Adı
romakudüs
kardeşim bu herif misyoner değil
misyonerde bile bi ikna gücü bi kabiliyet olur bu densizin teki daha doğru düzgün konuşmayı bilmiyor.
Bir keresinde bir misyoner gördüm adam kibarlıktan incelikten kopacaktı varmı bunda öyle incelik
dağdan inmiş hiç bişey öğrenmeden gelmiş atıyo
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-22-2010, 18:56   #12
Kullanıcı Adı
İntifada
O peygamberlerin ardından, yanlarındaki Tevrat'ı doğrulayıcı olarak Meryemoğlu İsa'yı gönderdik ve ona içinde hidayet ve nur olan, kendinden önceki Tevrat'ı tasdik eden ve Allah'dan korkanlar için bir hidayet rehberi ve bir öğüt olan İncil'i verdik. İncil ehli de Allah'ın ona indirdikleriyle hükmetsinler. Kim, Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse, işte onlar fâsıkların ta kendileridir. (Maide 46-47)

Evet birincisi meryem oğlu isayı gönderiş neden nedir dikkatli okurmusun?Biz incilin sizin tahrif etmediğiniz haline inanıyoruz ve Hz.İsanında peygamber olduğunu biliyoruz peki sen Kuranı Kerimin bütünlük içerdiğini bilmiyormusun?Maide suresini birinci ayetten itibaren oku bakalım ortaya ne çıkacak?Sen uğraşmazsın bilirim ezbercisindir al ben sana biraz yazayım.

Andolsun ki, Allah, İsrail oğullarından söz almıştı, içlerinden on iki kefil de göndermiştik ve Allah: "Haberiniz olsun Ben sizinle beraberim. Andolsun ki, eğer siz namazı kılar, zekatı verir, peygamberime inanır, kendilerine kuvvetle yardım eder ve Allah'a gönülden ödünç verirseniz, kesinlikle günahlarınızı silerim ve sizi altından ırmaklar akan cennetlere koyarım. Bundan sonra içinizden her kim nankörlük edip küfre saparsa, artık düz yolun ortasından sapmış, kendini zayi etmiş olur." diye buyurmuştu(maide suresi 12)

Sonra bu sözleşmelerini bozmaları yüzünden, Biz onları lanetledik ve kalplerini kaskatı ettik. Onlar, kelimleri yerlerinden oynatarak değiştirirler, uyarıldıkları gerçeklerden paylarını almayı unuttular. İçlerinden pek azı dışında, onlardan sürekli bir hainlik görürsün, yine de sen, onları affet ve aldırma! Çünkü Allah, iyilik yapanları sever.(Maide 13)

Biz hıristiyanız." diyenlerden de antlarını almıştık; derken bunlar da uyarıldıkları gerçeklerin birçoğunu unuttular. Biz de aralarına, kıyamet gününe kadar sürecek düşmanlık ve kin bıraktık. Yarın Allah, onlara ne sanatlar yaptıklarını bildirecektir. (Maide suresi 14)

Ey kitap verilenler, şimdi size, kitabınızın gizlemekte olduğunuz birçok yerlerini sizlere açıklayan birçoğunu da geçiveren Peygamberimiz geldi. İşte size Allah'tan bir nur, bir parlak kitap geldi. (Maide Suresi 15)

Al bakalım sen evvela şu yukarıdaki ayetleri bir oku sonra ben neler yaptım diye geçirirsin içinden
Alt 03-22-2010, 19:37   #13
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Ayrıca dip not eklemek istiyorum. Müslümanlığın hak din olduğunu anlamak için şu mesajlara bakmak yeter. Hristiyanım diyor,ama Tevratta asla böyle birşey yazmaz diyor. Nasıl oluyorsa? Neyi savunuyorsa? O Kur'an ne mucizedir ki.. 1400 yıl evvel bu insan kalemi değmiş dinlerin birleşip İslama saldıracağını,yani bugünü haber vermiş..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)