03-20-2010, 15:47 | #31 | |
Alıntı:
Cem yılmaz ne adam ya o kadar zekiki başbakanımızda zaten zeki ve espiritüel çok güzelmiş gerçekten Konu İntifada tarafından (03-20-2010 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası |
||
03-21-2010, 09:30 | #32 |
Mehmet Ali Erbil ile Metin Akpınarın da orda olması şaşırttı beni..
|
|
03-21-2010, 16:06 | #33 |
çoook hoşuma gitti bayıldım diyebilirim hatta
|
|
03-21-2010, 20:43 | #34 |
Kareler çok iyi..
Taşıyana teşekkürler... Mehmet Ali Erbil ile Ediz Hun şaşırttı beni... |
|
03-23-2010, 13:00 | #35 |
Kürt tartışmasına Başbakan ayarı Oktay Kaynarca ve Lale Mansur arasında tartışma yaşandı 23 Mart 2010 Salı, 09:39:12 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sinemacıları ağırladığı kahvaltıda, Oktay Kaynarca ile Lale Mansur arasında da “Kürt” tartışması yaşandığı ortaya çıktı. Toplantıda söz alan Kaynarca, “Başarılı olmasına rağmen sadece Kürt olduğu için istediği yere gelemeyen birini gördünüz mü hiç?” diye sorunca, Lale Mansur, “Evet, ben çok gördüm” yanıtını verdi. Bakan desteği yetmedi Mansur’a “Nerede gördün? Olayı provoke etme” diyen Kaynarca, daha sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e dönerek, “Sayın bakanım siz de Kürt kökenlisiniz. Hiç Kürt olduğunuzu söylemekten utandığınız ya da sıkıntı çektiğiniz oldu mu?” diye sordu. Çelik’in “Hayır” yanıtına rağmen Kaynarca ve Mansur arasında devam eden söz düellosu, Başbakan Erdoğan’ın “Arkadaşlar tartışmayalım, çözümler üretmeye çalışalım” diyerek araya girmesiyle sona erdi. |
|
03-23-2010, 13:08 | #36 |
Alıntı:
|
|
03-23-2010, 13:38 | #37 |
Oktay Kaynarca resmen saçmalamış.Böyle bir söylem yıllardır bu ülkede kürt kardeşlerimize yapılan ayrımcılığı arka plana atmıştır.Türkiye bir Dindar çevre birde kürt halkı cumhuriyet kurulduğundan beri baskı altındadır.
Acaba oktay kaynarca bunları hiç gördümü?Mesela sırf askeri baytarlığa bile alınmak için ön koşulan şartlara bakın Ben olduğunu bilmiyorum acaba bu ülkede hiç kürt genelkurmay başkanı oldumu?Varsa benide bilgilendirin. Kürt cumhurbaşkanımız varmı.Varsa kaçtane benide bilgilendirin. Oktay Kaynarcanın söyledikleri kürt sorunun görmezden gelmek olur.Bundan 10 yıl öncesine kadar kürt olduğunu söyleme kürtçe şarkı söylemek kürtçe konuşmak bile tepki sebebiydi |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
açılım, erdoğaqn, ezel, polat, sanatçı, sinema |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|