04-28-2009, 00:19 | #1 |
Aynadaki Düşman /Teşkilat\ - TRT1
AYNADAKİ DÜŞMAN
Düşman aynada beliriyor, yüzleşmeye hazır mısın ? Geçmişini arayan sıra dışı bir gencin (Murat) ‘sıra dışı hikâyesi, 17 Nisan’dan itibaren her Cuma, TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Aynadaki Düşman, kurgusal bir olayın dekorunda, sizleri ülkenin yakın tarihine ışık tutacak sürükleyici bir maceraya davet ediyor. Son günlerde ülkede yaşanan kaos ortamıyla, ilk bakışta hiçbir ilgisi yokmuş gibi görünen bir genç, Murat, fırtınalı bir gecede yaralı olarak sahile vurur. Geçmişine ait hiçbir şey hatırlamayan Murat’ın kim olduğuyla ilgili de herhangi bir fikri yoktur. Dahası, kimliğini bulmak için çıktığı yolculukta, üstü örtülen bir cinayetin tehlikeli sırlarına, adım adım yaklaştığından habersizdir. Murat kimdir? Önceki hayatına ait sırları nelerdir? İçine girdiği bu yalanlar labirentinde, asıl kimliğine ulaşmayı başarabilecek midir? Her şeyin gösterildiği gibi olmadığı, her yalanın arkasında mutlaka sağlam bir hikâyenin bulunduğu acımasız bir dünyanın kapıları, bu kez çok farklı bir biçimde aralanıyor. 17 Nisan’da bir adam; geçmişini aramaya başlıyor, Türkiye’nin karanlık sırları ortaya çıkıyor. Sürükleyici hikâyesi, sıra dışı kurgusu, hiç bitmeyen temposu, şaşırtıcı gizemleri ve her yeni bölümde zihinlerde bırakacağı yeni soru işaretleriyle Aynadaki Düşman, dizi tarihinde yepyeni bir dönüm noktası olacak… TRT 1
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-28-2009, 00:57 | #2 |
Ya bu Şafak Sezer su gibi, her kaba uyup o şekli alabiliyor kolaylıkla..
Onun için bile izlenir bu dizi.. (: -- Dizi geçen hafta başladı sanırım. Yayın günü de Cumartesi idi gibi hatırlıyorum ama Salı'ya mı alınmış ne.. Ve Vadi'nin en büyük rakibi olarak girmişti yayın hayatına dizi. Şu an bu konumda benim gözümde, STV'deki "Kollama" dizisi var. Buna da bi göz atmalı aslında.. Selman Kayabaşı'nın çok acayib bi kitabı vardı Teşkikat adlı. Konu ve içerik olarak onunla bağdaşır mı acaba diyorum.. Kitapta öyle devamlılığı olabilecek, güncellenebilecek bi konuya sahipti.. - Hadi bakalım hayırlısı.. |
|
03-28-2010, 10:52 | #3 | ||||||
İzlememiyenler mutlaka izlesin ayrıca facebook'dada paylaşırsanız iyi olur .
Konu EZEL tarafından (03-28-2010 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aynadaki düşman, teşkilat, trt1 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|