![]() |
#21 |
![]() Ben çok şaşırdım doğrusu..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Odatv sitesinden kalkmış reklam. Anlaşma süresi bitmiştir muhtemelen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Paranın dini imanı varmıdır. Her türlü sermayeyi başımızın üstüne koymak hata mıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Paranın dini imanı vardır bana göre. Yoktur diyerek mesela alköl ticareti yapabilir miyiz? afedersiniz kadın ticareti yapılabilir mi? Tabiki hayır. Haram ticaret olmaz. demek ki paranın dini imanı oluyormuş. Dinimiz bazı şeyleri yasaklamışsa her türlü sermayeyi değil o emirleri başımızın üstüne koymak doğrudur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim.
Ülker gibi ticari bir işletmeyle koca devlet politikasını bir tutmayın dünyada ticaretin yüzde 98 i dış ticarettir.Ve dış ticaret içinde herkeseten para almak durumundayız her ülkeye ithalat-ihracat yapmalıyız.Ne yani sadece müslüman ülkelerlemi ticaret yapacağız? Kaldi ki dünya ticaretinden en büyük pay alan ülkeler hep hristiyan ülkeler. Ya iran gibi ambargo altında zamanı gibi herşeyi öz kaynaklardan yapacaksın yada dış ticaret devam edeceksin. (ki ekonomide herşey anında değişmez iran gibi öz kaynaklara yönelmek için nerden baksanız 20-30 yıl önce devreye sokulmalıydı) Çok merak ediyorum acaba saadet partisi iktidarda olsa ne yapacak? Ekonomi konusunda |
|
![]() |
![]() |
#26 | ||
![]() sevgili akıncı: konuyu çekmeyin derken kime yazdın? ben isem benim yazımı tekrar okumanı tavsiy ederim.
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() yo ben size yazmadım sizden önce yazan arkadaşa
ben o yorumu sizin yorumunuzla konu güncellenince gördüm |
|
![]() |