![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GALATASARAY - Fenerbahçe 28 Mart 2010 - Bekliyoruz !
![]() Konu EpiVaTeS tarafından (03-27-2010 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fenerbahçe 2-1 Galatasaray diyorum. (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kalp dayanmaz diyorum.Çok güzel maç olur İnşAllah!!
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Derbide 11 ler belli oldu
Galatasaray=Leo Franco-sabri-servet-neill-caner-mehme topal-mustafa sarp-elano-dos santos-keita-jo Fenerbahçe=Volkan-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos-Selçuk-Mehmet Topuz-Özer-Vederson-Alex-Güiza Konu İntifada tarafından (03-28-2010 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() daum beni şaşırtmadı (: wedersonun ilk onbirde olması çok dogru (: kanat kitliyecek ancak dier kanatta mehmet topuz mu özer mi oynayacak.. (:
daum dersine çalışmış.. Kanatları kitle ortadan alex özer mehmetle git (: Frank'ın en büyük özelligi kanatlar.. (: bakalım kimin istedigi olacak (: jo yerine baros olsa logano ve bilica'nın ustune gitse Galatasaray maçı ilk yarı koparırdı (: bakalım Jo kendini bu maçta gosterebilecek mi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Derbide ilk yarı sona erdi.
Karşılıklı ataklara sahne olan ilk yarıda skor 0-0 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İlk yurıyı izledim fenerbahçemizin bir golü sayılmadı ofsayt verdi herkes gördü goldü.
Keita yine çirkefliği üstünde adamın omzuna dokunuyon gözünü tutup yere atıyor kendini ![]() İlk yarı gayet tempoluydu 2. yarıyı bekliyoruz F E N E R B A H Ç E |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Fener 1
derbilerin golcüsü Selçuk attı (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir şey değilde Selçuk gidip gelip bizim maçlarda gol atıyor ya yanarım yanarım ona yanarım...
Neyse tebrikler Fenerbahçeliler...=)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kim iyi oynadı bilemem ama Gs'nin 2 penaltısını vermedi hakem. Haksızlık yaptı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|