AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-10-2010, 10:46   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart Türkiye Değişim Hareketi piyangosu!

Mustafa Sarıgül'ün Türkiye Değişim Hareketi TDH, Türk siyasesinde promosyon devrini başlattı. Mustafa Sarıgül'ün konferansına gidenlere çekilişle külçe altın, televizyon, parfüm ve hediye çeki dağıtıldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH) Bahçelievler İlçe Teşkilatı'nın 3 Nisan'da gerçekleştirdiği 'Aile İçi İletişim Konferansı'na eğitim danışmanı Yelda Karataş konuşmacı olarak katıldı.
İlçe Başkanı Özel Demirkol'un da söz aldığı konferansa katılımı arttırmak için TDH'lilerin ilginç bir yöntem geliştirdikleri ortaya çıktı. Dağıtılan davetiyelerde konferansa ilişkin bilgilerin yanı sıra, katılımcılara kura ile '2 adet 37 ekran Televizyon, 1 adet çeyrek altın, 3 adet 1 gramlık külçe altını, 5 adet parfüm ve 3 adet güzellik salonunda 10 liralık hediye çeki' verileceği duyuruldu. Davetiyede hediye çekilişinin gün boyu devam edeceği de ifade edildi.
Numaralı davetiyenin alt bölümündeyse katılımcıların adı, soyadı, adresi ve telefon numarası bilgilerinin yazılacağı bir boşluk bırakıldı. Türkiye'de ilk kez bir siyasi hareketin toplantısında kura çekimi ile hediye dağıttığı gözlenirken, yasalara göre en küçük bir çekiliş için bile Milli Piyango İdaresi'nden izin alınması gerekiyor.
Yöntemi doğru bulmuyorum
TDH Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Sinem Bilir, 'İlçe Başkanımız sanıyorum gerekli izinleri aldı. Aslına bakarsanız ben de böyle bir yöntemi doğru bulmuyorum' dedi. İlçe Başkanı Özel Demirkol ise, 'Davetiyede yer alsa da çekiliş yapmadık, sadece hediye dağıttık. Milli Piyango İdaresi'nden de bu yüzden izin almadık' diye konuştu.

Haber7.com

Konu Ahmet Yasin tarafından (04-10-2010 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir..
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)