![]() |
#1 |
![]() Forumda ki herkesin bu konuya aşikar olduğunu biliyorum, son zamanlar da dış ülkeler için ortak gaye İslam'ı terörizm dini gibi göstermektir. Dış mihraklı dizilere yada filmlere baktığımız zaman hep terörist taraf Müslüman, ezilen taraf onlar olmaktadır, adamların adlarına baktığımızda da ya Muhammed, ya Mahmud vb. isimler yer alır. Bir yerde patlama olur hemen resim bellidir, sakkallı, cübbeli yada çarşaflı hanımlar bu kareleri kaplarlar. Nerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Bu insanlar hiç mi görmüyorlar, İslam'ın nasıl bir barış ve yardımseverlik dini olduğunu? Hiç kimseye inanmazlarsa İ.H.H'nın yaptıklarına baksınlar.
Bu konuda çok doldum, acaba sadece benmi böyle düşünüyorum diye merak ettim, sizlerin görüşlerini bekliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Herkes görevini yapar arkadaşım, onlar da islama çemkirmek, islama saldırmak, islamı, müslümanı kötü göstermek için görevlendirilmişler!! haliyle onlarda kendilerine verilen emirleri yerine getiriyorlar.
İslam dinini terörizmin, kötülüğün,anarşinin kaynağı olarak göstermek ahlaksızlıkların en büyüklerindendir. Ellerinize sağlık. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence burda önemli olan terörizm kavramı.vatanlarını namuslarını korumak için savaşan çeçenlere nasıl terörist diyebilirizki.yani batının terörizmden anladığı bana itaat etmeyen teröristtir şeklindee.o yüzden çok itibar etmemek gerekiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aslında onların gözünde ülkelerini kurtarmak için savaşanlar değil, bizzat kendi dış istihbarat örgütleri tarafından kurulan kendileriyle danışıklı dövüş yapanlar terörist.
Kullandıkları adamlara bakın, başta Usame Bin Ladin, bu savaştan ne kadar zarar gördü? Hiç. Kendini öldürenrlere intihar edenlere bakın hepsi özellile seçilmiş, sakalları olan adları Muhammet, Mahmut, Ebubekir olan ama İslamdan bihaber yetişmiş insanlar yada beyinlwri yıkanıp ilaç verilmiş insanlar. Hepsini bizzat kendileri oluşturuyorlar ve halklarının önüne servis ediyorlar, çünkü Müslümanlar ezmek istiyorlar ve bunu hiçbir seep yokken yapamıyorlar çünkü halkları müsade etmiyor. Ama müslümanları terörist kılığına soktuklarında halktan terörle mücadele için savaşıyoruz diye izin istiyorlar ve alıyorlar. Bunu önlemek içinde Müslümanların İslamı daha iyi anlaması öğrenmesi gerekiyor. Cahil müslüman herzaman dış mihraklar ve kötü emellere sahip insanlar tarafından kullanılmak için müsait insanlardır. Eğitm şart. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Cok dogru. Benim yasadigim ülkede Islam ve Müslüman denilince ilk akla gelen "kadinlari zorla kapatiyorlar", "kadinlara hic deger vermiyorlar", "teröristler". Bundan ibaret. Malesef bizlerde üzerimizi düsen görevi hakkiyla yerine getirmiyoruz sanirim. Insanlara kötü örnek gösteriyoruz dinimiz konusunda. Ama unutmamak gerekir (cok azda olsa) bazi insanlar en azindan arastiriyorlar ona göre yorumluyorlar. Ama bize terörist adi verenler ve hanimlara deger verilmiyor diyenler sadece duyduklariyla yetiniyorlar. Duyduklarida güvenilir yerlerden degil cogunlukla. Islam düsmani partilerden, yalan dolan tv ve gazete haberleri... Amma velhasil -->
"""Deden bile söndüremedi İslam'ın Nurunu.. Sen mi söndüreceksin Ebu Cehilin torunu ?!""" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Eskinden amerika komunizmi dünyaya tehlike olarak gosteriyordu o bahaneylede Nato sovyetler birligine karşı Kuruldu.
sovyetler yıkıldıktan 11 eylül 2001 den sonra yeni bahaneleri islami teroristler .
Konu novek tarafından (04-09-2010 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yahu dejavu oluyorum sanki,
Ne okusam altında bir kominizm... Tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavukdan desen; Adam horozu kominizm'ci ilan edecek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|