AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-08-2010, 22:13   #1
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart Her Koşulda İslam'ı Terörizm Dini Gibi Gösterenler
Forumda ki herkesin bu konuya aşikar olduğunu biliyorum, son zamanlar da dış ülkeler için ortak gaye İslam'ı terörizm dini gibi göstermektir. Dış mihraklı dizilere yada filmlere baktığımız zaman hep terörist taraf Müslüman, ezilen taraf onlar olmaktadır, adamların adlarına baktığımızda da ya Muhammed, ya Mahmud vb. isimler yer alır. Bir yerde patlama olur hemen resim bellidir, sakkallı, cübbeli yada çarşaflı hanımlar bu kareleri kaplarlar. Nerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Bu insanlar hiç mi görmüyorlar, İslam'ın nasıl bir barış ve yardımseverlik dini olduğunu? Hiç kimseye inanmazlarsa İ.H.H'nın yaptıklarına baksınlar.
Bu konuda çok doldum, acaba sadece benmi böyle düşünüyorum diye merak ettim, sizlerin görüşlerini bekliyorum.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-09-2010, 00:13   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Herkes görevini yapar arkadaşım, onlar da islama çemkirmek, islama saldırmak, islamı, müslümanı kötü göstermek için görevlendirilmişler!! haliyle onlarda kendilerine verilen emirleri yerine getiriyorlar.

İslam dinini terörizmin, kötülüğün,anarşinin kaynağı olarak göstermek ahlaksızlıkların en büyüklerindendir.

Ellerinize sağlık.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 00:16   #3
Kullanıcı Adı
fatih güneş
bence burda önemli olan terörizm kavramı.vatanlarını namuslarını korumak için savaşan çeçenlere nasıl terörist diyebilirizki.yani batının terörizmden anladığı bana itaat etmeyen teröristtir şeklindee.o yüzden çok itibar etmemek gerekiyor
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 02:02   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence burda önemli olan terörizm kavramı.vatanlarını namuslarını korumak için savaşan çeçenlere nasıl terörist diyebilirizki.yani batının terörizmden anladığı bana itaat etmeyen teröristtir şeklindee.o yüzden çok itibar etmemek gerekiyor
Zaten işin özüde buya. Kardeşlerimiz orda ülkelerini savunuyor, bu adamlar kalkıp bu masum insanlara terörist damgası vuruyor. İtibar istediğimiz kadar etmeyelim desek te Adım Ebubekir dediğiniz de karşı taraf bir duruyor, ama abraham desem ortalık süt liman olur.
Vesselam...
Alt 04-09-2010, 02:04   #5
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkes görevini yapar arkadaşım, onlar da islama çemkirmek, islama saldırmak, islamı, müslümanı kötü göstermek için görevlendirilmişler!! haliyle onlarda kendilerine verilen emirleri yerine getiriyorlar.

İslam dinini terörizmin, kötülüğün,anarşinin kaynağı olarak göstermek ahlaksızlıkların en büyüklerindendir.

Ellerinize sağlık.
Abi herkes görevini yapıyor, dediğiniz doğru. Bizim de bir taraftan atılım yapmamız lazım ki ortalık böylelerine kalmasın...
Vesselam...
Alt 04-09-2010, 09:13   #6
Kullanıcı Adı
romakudüs
Aslında onların gözünde ülkelerini kurtarmak için savaşanlar değil, bizzat kendi dış istihbarat örgütleri tarafından kurulan kendileriyle danışıklı dövüş yapanlar terörist.
Kullandıkları adamlara bakın,
başta Usame Bin Ladin, bu savaştan ne kadar zarar gördü? Hiç.
Kendini öldürenrlere intihar edenlere bakın hepsi özellile seçilmiş, sakalları olan adları Muhammet, Mahmut, Ebubekir olan ama İslamdan bihaber yetişmiş insanlar yada beyinlwri yıkanıp ilaç verilmiş insanlar.
Hepsini bizzat kendileri oluşturuyorlar ve halklarının önüne servis ediyorlar, çünkü Müslümanlar ezmek istiyorlar ve bunu hiçbir seep yokken yapamıyorlar çünkü halkları müsade etmiyor. Ama müslümanları terörist kılığına soktuklarında halktan terörle mücadele için savaşıyoruz diye izin istiyorlar ve alıyorlar.
Bunu önlemek içinde Müslümanların İslamı daha iyi anlaması öğrenmesi gerekiyor.
Cahil müslüman herzaman dış mihraklar ve kötü emellere sahip insanlar tarafından kullanılmak için müsait insanlardır. Eğitm şart.
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 11:44   #7
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Cok dogru. Benim yasadigim ülkede Islam ve Müslüman denilince ilk akla gelen "kadinlari zorla kapatiyorlar", "kadinlara hic deger vermiyorlar", "teröristler". Bundan ibaret. Malesef bizlerde üzerimizi düsen görevi hakkiyla yerine getirmiyoruz sanirim. Insanlara kötü örnek gösteriyoruz dinimiz konusunda. Ama unutmamak gerekir (cok azda olsa) bazi insanlar en azindan arastiriyorlar ona göre yorumluyorlar. Ama bize terörist adi verenler ve hanimlara deger verilmiyor diyenler sadece duyduklariyla yetiniyorlar. Duyduklarida güvenilir yerlerden degil cogunlukla. Islam düsmani partilerden, yalan dolan tv ve gazete haberleri... Amma velhasil -->

"""Deden bile söndüremedi İslam'ın Nurunu.. Sen mi söndüreceksin Ebu Cehilin torunu ?!"""
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 14:18   #8
Kullanıcı Adı
Sivil
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dış mihraklı dizilere yada filmlere baktığımız zaman hep terörist taraf Müslüman, ezilen taraf onlar olmaktadır, adamların adlarına baktığımızda da ya Muhammed, ya Mahmud vb. isimler yer alır.
Haklısınız bu konuda ama bizde de öyle değil mi..mesela Battal Gazi filmlerine bakalım hristiyanları kötüleme had safhada, tarihte öyle çirkinlikler yapmışlardır doğrudur fakat onlara sorsak kabul etmezler bu olayı ve bizim onları karaladığımızı düşünürler, tıpkı bizim düşündüğümüz gibi.
Sivil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 16:34   #9
Kullanıcı Adı
novek
Eskinden amerika komunizmi dünyaya tehlike olarak gosteriyordu o bahaneylede Nato sovyetler birligine karşı Kuruldu.
sovyetler yıkıldıktan 11 eylül 2001 den sonra yeni bahaneleri islami teroristler .

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu novek tarafından (04-09-2010 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir..
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2010, 16:39   #10
Kullanıcı Adı
Seyyah
Yahu dejavu oluyorum sanki,
Ne okusam altında bir kominizm...
Tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavukdan desen;
Adam horozu kominizm'ci ilan edecek
...
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)