![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
niyet kötü olunca Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() bu konu bana erman hocanin boru reklamini hatirlatti, tamamen otomasyon
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() harbi alemsiniz ya ben robotlara karsıyım dedimmi tam tersini robotlar uretim yapmalı dedim ama kar hırsıyla çalıştırılcagına tüm halk için çalıştırılırsa daha faydalı olur dedim. ama anlamak ismeyene ne fayda.
niyet kötü olunca __________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() .........
Konu Beylerbeyi tarafından (04-12-2010 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Peki tüketim olmazsa üretim nasıl olacak?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
harbiden yaratıcı zekanızı kullanamıyor gibi geldi forumdaki bir çok arkadaş. illa bişeyi anlatmak için sizlere ilk okuldaki cocuga anlatılan basitlikte anlatıcaz. peki kabul o basitlikte anlatıyorum bakın okuyun..... 1_)bu mesajı açmamdaki amaç bu sistemin hastalıklı oldugunu kanıtlamaktı. çünkü makineleşme devam ettikçe en sonunda halka fayda saglamak yerine kar için çalıştırılmasının sonuçları bunlar olucak işsizlik dedim. ve bunun yerine makineler devlet eliyle halk için, kar amacı gütmeden çalıştırılırsa işte ozaman insanlık hem çok az çalışcak hemde bolluk ve refah içinde olucak dedim . ilk okul cocugu bile anladı. siz adamı delirtirsiniz. Konu novek tarafından (04-13-2010 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|