04-12-2010, 11:17 | #21 |
|
|
04-12-2010, 11:31 | #22 |
Hoş bir durum değil elbette ama burda atıp tutmak ilede olmuyor maalesef.
Sadece siyasi güç ile olacak durumlar bunlar bizim yapabileceğim tek sey dua etmek ve savunduğumuz partinin daha fazla oy alıp gücünü kaybettirmemektir.Bugün öyle bir duruma geldik ki eğer ak parti tek başına iktidar olamazsa gerisini düşünmek bile istemiyorum.O yüzden güzlü olmak için önümüzdeki genel secimlere çok iyi çalışmamız lazım herşeyin sabırla ve zamanla olacağını unutmadan. Selametle.... |
|
04-12-2010, 14:54 | #23 |
İstikbali adına; yılda bir kez geleceğine yön vermekle sınırlandırılan bir sınav sistemi, ve bu sınavda haksız nedenler dolayısıyla devre dışı kalan bir insan..Ne kadar insaniyet dışı bir politikadır bu? Bir insanın geleceğinin önüne sırf kendi egolarını tatmin etmeyen bir savunum dolayısı ile set vurulabilir mi? Göreceği, kızın kendi saçı olsa idi değişen ne olacaktı? Asla yanıtlarını mantıklıca veremez sorarsak bu uygulamayı yapan insan müsvettesine..
Dün sınav çıkışı izledim bende haberi. Kızcağız yüzünü gizlemiş, konuyu anlatıyordu muhabire.Yüzünü neden gizliyorsun ki? En haklı mücadelende sana bu insanlık dışı eylemi yapanlar gizlensin, saklasın yüzlerini.Gerçi insalıktan nasibini alabildiklerini zannetmiyorum.Eğer öyle olsa idi bu sınavın ne denli önemli olduğunu bildiği günümüz şartlarında, aynı coğrafyada hüküm sürdüğü bir insana sudan sebepler dolayısıyla engel koymazdı... |
|
04-12-2010, 15:02 | #24 |
Her zaman ifade ederim , acılar üstünden nemalanan başkasının acısı üzerine medeniyet kuran zihniyetler hem dünya hemde ukba aleminde hakettiği muameleyi görecektir. Fıtri hakka karşı bu denli gaspvari tavır içerisinde olmak özgür yaşamaya alışmış bir milletin yaşam biçimi olamaz. Zalim zalimliği ile misyonunu yaşatıyorsa mazlum olanın sebebler dairesinde nerde hatası vardıki zalim bu topraklarda hala galebe calabiliyor. Biz inanan insanlar hangi devirde yalnış yaptık hangi uygulamada fevri davrandık mevlam böyle zalimler ile bizleri sınıyor diye öz eleştiriyide elden bırakmakta istemiyorum.
|
|
04-12-2010, 16:56 | #25 |
çok doğru bir noktaya parmak bastınız tebrik ediyorum...
sanal aleme gelince esip gürleyenler gerçek hayatta kapalı bir kızı dersten atan öğretmene kalkıpta sen benim kapalı bacımı dersten nasıl atarsan demez yada tutup kimse hocam arkadaşımız yoksa bizde yokuz diye dersten çıkmaz.... aslında onlarada birşey diyemiyorum yeri geliyor kendi annemiz babamız sıkı sıkı tembihliliyorlar aman kızım aç derlerse aç sorun çıkarma sonra seni mimlerler aman sivrilme gibi nasihatler veririken başkasından ne beklersiniz ki... Konu NûN tarafından (09-13-2010 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı silindi. |
|
04-13-2010, 11:21 | #26 |
sanal aleme gelince esip gürleyenler gerçek hayatta kapalı bir kızı dersten atan öğretmene kalkıpta sen benim kapalı bacımı dersten nasıl atarsan demez yada tutup kimse hocam arkadaşımız yoksa bizde yokuz diye dersten çıkmaz....
Bu tepki mağduriyetlerin boyutunu derinleştirir. Vereceğiniz tepki şayet hukuk nezdinde fayda sağlyacaksa o an için verilir aksi takdirde daha müşkil sonuçlar doğuracaksa yapmanın anlamı yoktur. Eliniz ile bir şeyi değiştirmeye güçünüz yetmiyorsa diliniz ile o da fayda sağlamıyorsa buğz etme fırsatının içinde bu noktada bize hayırlı olarak gözükenin buğz etme olduğunu bilelim . Her şeyin zamanı var zamansız ve bozuk sistemde yalnış adımlar atarsanız sonuça değil soruna imza atmiş olursunuz bu kısmıda iyi düşünelim . |
|
04-13-2010, 14:04 | #27 | |
Alıntı:
|
||
04-13-2010, 15:43 | #28 | |
Alıntı:
kardeş bu yazdığına sen inanıyor musun? hadiste ne diyor? dil ile düzeltemezseniz kalp ile buğuz edin ama bu imanın en zayıf derecesidir. millet dil ile düzeleceğine inansa bile nefsine ağır gelir o tepkiyi vermek ya hoca banada takar beni dersten geçirmezse diye... kimse kendini kandırmasın kardeş burada esip gürlemekte fayda etmiyor ama esip gürleyen çok... ayrıca arkadaşım yoksa bende yokum diye sınıfın yarısından çoğu dersten çıksa hem örtüsü yüzünden dersten atılan kıza çok büyük manevi destek oulnur hemde hoca anlar ki kapalı kızlar yanlız değil sahip çıkanları var diye.... zaten kalp ile buğuz etmek en kolayı olduğu için Efendimiz imanın en zayıf derecesi dememiş mi ama müslüman türk genci etliye sütlüye karışmamaya o kadar alıştırıldıki nerede o yiğitler diyecem o u,ğ,tler sadece sanal alemde.... |
||
04-13-2010, 16:39 | #29 |
hale bak ya..yazık..
|
|
04-13-2010, 19:30 | #30 | |
Alıntı:
arkadaşımız yoksa biz de yokuz? başörtülü kızı sınıftan atan kişinin çok da umrunda sanki, başörtülü kızın sınıftan atılmasını protesto eden öğrencilerin sınıfı terketmesi.. başörtü yasağını koyan dinsiz zihniyetin amacı eğitim camiasında, kurumlarda kendilerince karşı cephe olarak gördükleri "dindarları" tasfiye etmek değil miydi? bunu da kısmen başardılar. en büyük güç olan hukukun içerisine bunu ekletince de dini kesim ideolojisi gereği dilediği gibi yaşayamaz oldu ülkemizde.. başörtülü öğretmenler okulu bıraktı yerlerine kendi ideolojilerinden öğretmenler geldi. o öğretmenler yüzlerce, binlerce öğrenciyi kendi dünya görüşleri doğrultusunda yetiştirdiler. anne-babası iyi derecede muhafazakar olan çocuklar dünya görüşü konusunda ebeveynleriyle ters düştüler. okulu bırakan bayan kardeşlerimiz iyi mi yaptılar kötü mü, bu konunun geniş bir yelpazede değerlendirilmesi gerekir. 2004 te Bursa'da ÖSS ye girdim. Sınıfımda başörtülü bir kız vardı, en önde oturuyordu, yüzünde meymenet olmayan sınıf sorumlusu bir kadın, öğrencinin başörtüsünü çıkarmasını istedi. Öğrenci buna karşı gelince "sizi bu şekilde sınava alamam, dışarı çıkın" dedi. Kız ayağa kalkıp bize döndü, hepinize başarılar dilerim dedi ve çıktı, sınava girmedi. gerek o öğrencinin gerekse o kadının yüzünü hiç unutamam. ben sadece "isterseniz çıkarmayabilirsiniz hocam" dedim. müfredatta kılık kıyafet konusunda sınıftaki hocanın son sözü söyleyeceğinden bahsediliyor. kadın tam bir örtü düşmanı olacak ki "bu şekilde giremez" dedi bana. zaten o zamana kadar kız gitmişti. başka ne mi yaptım? Hiçbir şey. Sadece moralim çok bozuldu. sınavda uzun uzun dalmış olacam ki ilk 90 dakikanın nasıl geçtiğini anlayamamıştım. Sınıftan çıkıp gitseydim daha mı iyi olurdu? O örtü düşmanı hocayı sevindirmiş olurdum. hem ne değişecekti? |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|