AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-05-2010, 14:34   #11
Kullanıcı Adı
Seyyah
Abla anlamadınız, bu filmde tesettüre hakaret edildi demiyorum.
Yazgığım yorumdaki kaide son dönemde tesettür temalı yapımlar oluşturulmaya başladı. İçlerinde kötüleride var. Yani diyorum ki Kurunun yanında yaşıda yakmalıyız. Konu cok kritik.
Yani başörtüsü medyanın temaları arasına girmemelidir.
İnşAllah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Saygılar.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2010, 20:32   #12
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Ben sizi anladım,linki size ithafen yollamadım yanlış anlamayın.Film ile alakalı olduğu için paylaşmak istedim
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2010, 20:39   #13
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Başlığı görünce gitmeyecektim Reyakbayın yorumunu görünce ve hocamızın her şeyi okuruz gerekeni alırız lafı aklıma gelince gitmeye karar verdim

Teşekkürler ReyAkbay Ön yargılarımı paramparça edicemmm :=)
Alt 04-05-2010, 22:05   #14
Kullanıcı Adı
reyAKbay
Rica ediyorum beni psikolojik baskı altına sokmayınız Furkanca Bakış Belirttiğim gibi filmi gidip izledim ve görüşlerimde onlardı.Siz izlediğinizde bambaşka bir görüşle çıkabilirsiniz salondan bu yüzden göreceli demiştim.Ben önyargım olduğu halde gittim,çünkü nasıl işlendiğini merak etmiştim-kaybedeceğimde birşey yoktu.Filmin abes bölümleri de vardı çiğ olarak tabir etmiştim-çok iyi bir film değil fakat kötü de değildi gittiğime asla pişman olmadım.Gittim ve izledim hepsi bu kadar ...Arzuluyorsanız gidin izleyin sizde.En azından yorumlarınızı öyle yapmış olursunuz.Çünkü her zaman fragmanlarla bir film çözülmez.Misalen "eyvah eyvah" filminin fragmanlarından pek elektrik alamamıştım fakat izledimki fragman çok eksik yapılmış,çünkü filmi çok beğendim.Size şimdiden iyi seyirler...
reyAKbay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2010, 19:57   #15
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bu film tamamıyla tesettür emrini lekelemek adına yapılmıştır!Yücce kitabımız Kur-an-ı Kerim'de açık ve net bir şekilde belirtilen tesettür biçiminin,bu derece basit ve sıradan bir film ile yozlaştırılmasına,erozyona uğratılmasına farklı bakıç açıları ile bakmanın izahı mümkün değildir!Çünkü,burada amaç ve gaye açıkça sergilenmektedir!''Maddenin derinliğine inemeyenler manayı bulamazlar''Burada maddeyi bilip bilmeden,kendince manalar çıkartıp filmi destekleyenlerede diyecek bir söz bulamıyorum doğrusu...Ayrıca bir noktanın altınıda özelikle çizmek istiyorum,'filmin mutfağında yer alanlardan biriside ''LEMAN DERGİSİNİN ÇİZERİ''Böyle bir derginin çizerinden hayırlı ve faydalı bir iş beklemek biraz abes kaçıyor...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2010, 20:00   #16
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
İzlemem izleyenlerede izletmem...
Bu Film Tesettür Düşmanlığının iyice arttığının göstergesi...
Yazık...
21.Yüzyıla gelmişiz daha neler ile uğraşıyoruz be...
Pes Doğrusu...=((
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-14-2010, 11:50   #17
Kullanıcı Adı
depare
Bu çağın örtülü çıplak olarak bildiğimiz Modern muhafazakar kesimini tarif etmeye çalışmış bak bu konu da bir takdiri hak ediyor

İyinin kötüsüne özendirmek direk kötüye özendirmekten daha etkili değilmidir..?

İzlemedim ama bu nokta da çok başarılı bir film olduğuna eminim..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
büşra, din, film, gönültaş, iman, nuh, para, tesettür, türban

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)