AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-15-2007, 03:11   #1
Kullanıcı Adı
.seVdAm.
Standart Sevgilisine inek hediye etti!
Gaziantep'in Araban ilçesinde berberlik yapan Zeynel Abidin Altun, 'Sevgililer Günü' dolayısıyla eşi Fatma Altun'a inek hediye etti.


Akbudak Caddesi'nde berberlik yapan (27), Zeynel Abidin Altun 6 yıl önce evlendiği eşi Fatma Altun'a (2 alışılmışın dışında bir hediye verdi. Altun, her yıl Sevgililer Günü'nde bildik hediyeleri alarak eşine götürdüğünü, bu kez farklı bir değişiklik yapmak istediğini belirtti.

Altun, 'Çok sevdiğim eşime bu kez farklı bir hediye alma yolunu seçtim. 2 bin 100 YTL'ye satın aldığım ineği eşim Fatma'ya Sevgililer Günü hediyesi olarak verdim' dedi.

Fatma Altun de eşinden bir gül veya takı beklerken eve inek ile geldiğini görünce çok şaşırdığını daha sonra kalıcı bir hediye olarak düşündüğünü belirterek, 'Eşimle ben birbirimizi severek evlendik.

Her yıl Sevgililer günü dolayısıyla ya gül ya da başka bir hediye getirirdi. Doğrusu inek hediyesi beni önce şok etti sonra mutlu oldum.

İnek günde 20 kilogram süt veriyormuş, süt içerek sağlıklı bir yaşam süreceğiz. İneği her sağmaya oturduğumda aklıma kocam Zeynel gelecek, ve eşimin beni ne kadar sevdiğini düşüneceğim.'
:

 

.seVdAm. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2007, 03:12   #2
Kullanıcı Adı
dildade
Standart Sevgilisine inek hediye etti!
ilginç hediye :D
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2007, 03:26   #3
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart Sevgilisine inek hediye etti!
HEY MAŞALLAH
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2007, 03:32   #4
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart Sevgilisine inek hediye etti!
hediyelerin en güzeli :D
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi