|
![]() |
#1 |
![]() Evliliği bu şekilde algılamaktan çok gerçek hayatın bir realitesi ... Ve senden bir gün gelecek haklıymışsın diyeceksin tabi hatırlarsan ...
![]() Konu EZEL tarafından (04-21-2010 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O halde evlilikte aranan denkligi hangi sekilde izah ediyorsunuz?
![]() Konu Kur'ânTalebesi tarafından (04-21-2010 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu arada sana teşekkür ediyorum okuduğum en güzel konulardan biriydi çok etkilendim . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bana söylediginizin aynisini size yöneltmek istiyorum; evlendiginizde hakli oldugumu anlayacaksiniz, tabi söylediklerimi hatirlarsaniz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben onu bunu bilmem, dindar bir insan esinden korkmasa da Allah'tan korkup söylediginiz sekilde esini aldatmaz. Insan denilen mahluk kendine söz geçirmesini bilmeli. Sehevî duygularina köle olmus bir mahluk hayvandan baska birsey degildir. Herseyi cinsellige indirgemekle yanlis yol izliyorsunuz, gereken açiklamayi yaptim. Ayrica hiçbir zaman evlilikte cinselligi yok sayacak sekilde bir d¨suünce ifâde ettigimi hatirlamiyorum. Yok eger bu konulari irdeleme geregi duyuyorsaniz, benimle muhattap olmamanizi rica ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Hala bir şeyi anlamadınız benim düşüncelerim değil bunlar hayatın yaşadığımız gerçekleri siz çevrenizi görmemezlikten geliyorsanız gerçekleri görmemezlikten geliyorsanız yapılacak bir şey yok bende bu durumu savunmuyorumki ama malasefki böyle diyorum yok siz öyle diyorsanız ne diyeyim siz bilirsiniz.. Muhataplık konusuna gelince size yakıştıramadım canınız sağolsun .. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Paylaşımlarınız için teşekkürler
![]() Keşke bunun eğitimleri de verilseydi 5 senemiz heba olmazdı.Bir hikayede anladığımı ancak 5 sene sonra anladım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|