![]() |
#31 |
![]() bu forumda iki konu tartisilinca malesef konular rekor kiriyor bunun nedenini gercekten merak ediyorum..
Bu rekor kiran konular Atütürk ve Milli Göürsle alakali konular.. isterse konular havadan, sudan konular olsun yinede uzadikca uzuyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Yada hepimiz atatürkü sevmek zorundamıyız?Atatükü sevmiyorum diye bir insan beni eleştiremez hele hele bunu kemalist zümre hiç yapamaz. Allaha inanmıyorum dini sevmiyorum diyen insanlara saygı gösteriyorlarsa benimde görüşüme saygı gösterecekler.Bu insanlık vazifesidir.Ben kimsenin Atatürk sevgisini sorgulamıyorum kimsede çıkıp benim sevmememi sorgulamasın. Zaten bir kişi yüzünden bunu bütün camiaya mal edenler varsa oda onların saçmalamasıdır |
||
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
insanlarda zorla Atatürk sevgisi oluşturmaya çalışmak en büyük eşekliktir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir bunda hemfikiriz.Vicdana kalmış bir durum,isteyen Kanuni'yi de sevmez ,Cengiz Han'ı da sevmez kendinin bileceği iş,ama eğer sen gidip de merhum bir kişinin(ki ülkesi adına savaşa katılmış bir insandan bahsediyoruz en azından) anıtına,resmine veya onu temsil eden herhangi birşeye böyle bir terbiyesizlik yaparsa öyle ya da böyle cezasını bulur.Ki yukarda da yazdım,terbiyesizliği yapan enikler içeri alınmış
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Hakaret etmediğimiz için Batmanda ki olayla kimse gözümüzü korkutamaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Ne oldu ki Batman da ?
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Hadi ya hakaret etmiş ve başarılı polis memurlarımız IP den iz takip edip üşenmeden o 'kardeşlerimizi' gözaltına almış öyle mi ?
Hak veririm ![]() Ben varken burada kimse hakaret edemez,merak etmesinler :p |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|