AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 05-09-2010, 12:16   #1
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Thumbs down 9. Mayis'i protesto ediyorum!
Anam. Canim anam.

Tam tamina 33 senedir Annesin. 33 senedir calisiyorsun sen. Her gün, her saat, her an, yani her zaman 'anne'sin sen. Hic bir gün hatirlamiyorum ki 'bugün izin aldim, bugün calismayacagim, bugün yemek yapmayacagim, bugün size bakmayacagim' dedigini. 33 senedir kendinden cok biz evlatlarini düsündün. Ne yaptiysan bizim iyiligimiz icin yaptin. Evet, evet gercekten saclarini süpürge ettin bizim icin. Anam, ayaklarinin altindadir Cennet. Hakkin ödenmez biliyorum, yinede 'hakkini helal edermisin' anam? Biz cahil yavrularin, biz kiymet bilmez yavrularin sana laik evlat olamadik. Aff et bizi. 33 senedir verdigin emegin karsiligini sadece 9. Mayis'a sigar saniyoruz. Bir takvim yapragi senin varligini bize hatirlatiyor. Öyle ki hayirsiz evlatlarmisiz biz. Sende kalkip yilda sadece 'bir gün' annemiz olmadin ya. Evlatlarini sana takvim yapragi hatirlatmadi ki. Sen bir Meleksin. Tüm annelerimiz birer Melek. Bizler ise kiymet bilmeyen cahil cocuklariz.

Takvimler nerden bilsin, sadece bir gün degil, 'her gün' anneler günü oldugunu.

9. Mayis'i iste bu yüzden protesto ediyorum.

akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2010, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Tüketim çarkı hızla dönüyor, analarımıza duyduğumuz o tükenmez sevginin kutsallığı pazarlanıyor, reklamlara konu oluyor.
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2010, 12:25   #3
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
demir_ex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüketim çarkı hızla dönüyor, analarımıza duyduğumuz o tükenmez sevginin kutsallığı pazarlanıyor, reklamlara konu oluyor.

Maalesef öyle. Ama analarimiz o kadar büyük bir yürege sahip ki, hic bir zaman sikayetci olmuyorlar bu durumdan... Ah Ah.
Alt 05-09-2010, 13:17   #4
Kullanıcı Adı
erdemkepenek
Sevmenin,en saf ve karşılıksız halini onunla öğrendiğimiz;bizim iyi ve kötü günlerimizde mutluluğumuzu mutluluğu,acımızı acısı bilen annelerimizin ,günü kutlu olsun...Anne özlemi çekenlerin en kısa sürede kavuşması dileğiyle..Annesini kaybetmiş olan arkadaşlara da özlemlerine karşı sabır diliyorum...
erdemkepenek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2010, 22:29   #5
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
erdemkepenek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevmenin,en saf ve karşılıksız halini onunla öğrendiğimiz;bizim iyi ve kötü günlerimizde mutluluğumuzu mutluluğu,acımızı acısı bilen annelerimizin ,günü kutlu olsun...Anne özlemi çekenlerin en kısa sürede kavuşması dileğiyle..Annesini kaybetmiş olan arkadaşlara da özlemlerine karşı sabır diliyorum...
Sözlerinize katilmamak mümkün degil. Yorumunuzu eksik etmediginiz icin tesekkürler.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)