AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2010, 22:59   #11
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
Alıntı:
Kuşkusuz iki insanın özel yaşamının gizli kamerayla belirlenip afişe edilmesi rezil bir davranıştır.
İnsanlığa sığmayan bir alçaklıktır.
Yahu nesi özel yaşam
KARI KOCA mı bunlar
Yada bir hayat kadınıyla mı yatmış bu zevat
Evli bir kadınb ile ilişki
Bunun nesi özel

BAYKAL defol rezil bir şekilde sürünerek siyasetten burnunun üstüne böğürerek ayrıl..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 05:25   #12
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Bir ara baykal ve adamcağızları chp binasında dinleme ve izleme özelliğine sahip 'böcek' adlı cihazı aramaya koyulmuşlardı.Sebebi asıl şimde anlaşıldı.Baykalın korktuğu normal şekilde dinlenmek izlenmek değil,bu tür görüntülerin ortaya çıkmasındanmış meğer
Neyse.

Başbakanın kızının veya oğulunun düğününe -ki özel yaşamdır buda- laf sallayanlar,bakalım bu durumda ne yapacaklar ? Özel yaşam diyip karşımı çıkacaklar ? Yoksa eleştiride mi bulunacaklar ? Çok merak ettim doğrusu.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2010, 08:32   #13
Kullanıcı Adı
rizzelli
Standart
baykal istifa ederse,chp oyları sarıgül ile paylaşır.anamuhalefet bölünür.mecliste sola muhalefet eden yeni bir sağ-sol karışımı bir şeyler gelebilir.biraz hikaye gibi oldu ama olur mu olur.

böylece türkiyenin önü açılmış olur.yargıya askere gitmeyen,demokrasiye inanmış güçlü bir meclis oluşabilr.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi