05-14-2010, 15:51 | #1 |
CHP'den zehir zemberek açıklama
CHP İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan “Siyasi Hayatı 4 Yıl Önce Biterdi” başlıklı açıklama, “Son günlerde ortaya atılan ikinci alçakça komplo” olarak değerlendirildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Bu komplo hakkında bilgisi olanları ve dört yıl önce gündeme getirilmek istenen komployu bugün ortaya atma ihtiyacı duyanları, ne biliyorlarsa 'Mezara gitme' edebiyatına da sığınmadan açıklamaya davet ediyoruz. Çünkü, dün olduğu gibi bugün de 'Benimle mezara gider' kollamacılığı, komplolara ve komplocuya kol kanat germeye hizmet eder. Kim ne biliyorsa mertçe ortaya çıkmalı, bildiklerini açıklamalıdır. Bir karargahtan hazırlandığı anlaşılan komplolarla ne Başbakan'ın sorumluluğunu, entrikacılığını örtbas etmek ne de Sayın Deniz Baykal'ı karalamak mümkündür.” AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-14-2010, 15:59 | #2 |
Bunlar gerçektende kafayı yemiş.Hani diyorum yapmayım etmeyim pisliklerini dilime dolamayım ama olmuyor ki kardeşim,böyle davranmalarının sebebi karı kız olsa gerek.
Bir yandan bu açıklamayı yapıyorlar,diğer yandan chp istanbul il başkanı başbakanımızın ''eşlerine ihanet edenleri mağdur göremeyiz'' sözlerine ilişkin ''başbakan devlet işlerine baksın karışmasın'' gibisinden sözler söyleyip ne kadar çeliştiklerini,kafayı sıyırdıklarını ortaya koyuyorlar. Bunlara iyilik edeni aslında bu ülkede asacaksın,ergenekoncu ilan edeceksin,vuracaksın kıracaksın söveceksin.Bunlara iyilik etmek ülkeye ve insanlığa ihanetten başka bir şey değildir. Diğer taraftan anayasa değişikliğini anayasa mahkemesine götürüp açıklama yapan bir chpli cumhurbaşkanımızın kısa sürede imzalamasına karşın garip garip saçma sapan yorumlar yapıverdi. Sanki cumhurbaşkanı ak parti ile hareket ettiğini ima etti. a.n. sezar'ın ak partinin dosyalarını son güne saklamasını hiç eleştirmediler her nedense ? Gerçektende sapkın bir parti bu chp. |
|
05-14-2010, 16:08 | #3 |
Ağız ishali olmuşlar demiştim...
Hala Israr ediyorum... bu Cehapelilerin bir doktora gözükmeleri gerek giderek saçmalıyorlar... |
|
05-14-2010, 16:55 | #4 | |
Alıntı:
Ahmet Tezcan bi şeyler söylemiş gazeteye, chp bu açıklamaya tepki gösteriyor. Aslında ahmet tezcanın bu yaptığına sinir oluyorum, bi insan bi şey söylüyorsa tümden açıklamalı. Önce bi şeyler söylüyorsun sonra da bu sır benimle gider açıklamam diyorsun. Bu yanlıştır. Bir belge diyor, o ne diyorlar KASET DEĞİLDİ ama açıklamam ne olduğunu diyor. Bu tür şeyler olmamalı, ne söylüyorsan açıkca söyle, söylemiyorsan hiç açma. |
||
05-14-2010, 16:57 | #5 |
Kesinlikle,suyu iyice bulandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.Varsa açıklasın,yoksa sussun ki baykalı aklamasın.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|