AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-14-2010, 15:51   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Thumbs down CHP'den zehir zemberek açıklama
CHP İletişim Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan “Siyasi Hayatı 4 Yıl Önce Biterdi” başlıklı açıklama, “Son günlerde ortaya atılan ikinci alçakça komplo” olarak değerlendirildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bu komplo hakkında bilgisi olanları ve dört yıl önce gündeme getirilmek istenen komployu bugün ortaya atma ihtiyacı duyanları, ne biliyorlarsa 'Mezara gitme' edebiyatına da sığınmadan açıklamaya davet ediyoruz.
Çünkü, dün olduğu gibi bugün de 'Benimle mezara gider' kollamacılığı, komplolara ve komplocuya kol kanat germeye hizmet eder. Kim ne biliyorsa mertçe ortaya çıkmalı, bildiklerini açıklamalıdır.

Bir karargahtan hazırlandığı anlaşılan komplolarla ne Başbakan'ın sorumluluğunu, entrikacılığını örtbas etmek ne de Sayın Deniz Baykal'ı karalamak mümkündür.”

AA

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-14-2010, 15:59   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Bunlar gerçektende kafayı yemiş.Hani diyorum yapmayım etmeyim pisliklerini dilime dolamayım ama olmuyor ki kardeşim,böyle davranmalarının sebebi karı kız olsa gerek.

Bir yandan bu açıklamayı yapıyorlar,diğer yandan chp istanbul il başkanı başbakanımızın ''eşlerine ihanet edenleri mağdur göremeyiz'' sözlerine ilişkin ''başbakan devlet işlerine baksın karışmasın'' gibisinden sözler söyleyip ne kadar çeliştiklerini,kafayı sıyırdıklarını ortaya koyuyorlar.

Bunlara iyilik edeni aslında bu ülkede asacaksın,ergenekoncu ilan edeceksin,vuracaksın kıracaksın söveceksin.Bunlara iyilik etmek ülkeye ve insanlığa ihanetten başka bir şey değildir.

Diğer taraftan anayasa değişikliğini anayasa mahkemesine götürüp açıklama yapan bir chpli cumhurbaşkanımızın kısa sürede imzalamasına karşın garip garip saçma sapan yorumlar yapıverdi.
Sanki cumhurbaşkanı ak parti ile hareket ettiğini ima etti.

a.n. sezar'ın ak partinin dosyalarını son güne saklamasını hiç eleştirmediler her nedense ?

Gerçektende sapkın bir parti bu chp.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2010, 16:08   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Ağız ishali olmuşlar demiştim...
Hala Israr ediyorum...
bu Cehapelilerin bir doktora gözükmeleri gerek giderek saçmalıyorlar...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2010, 16:55   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart
Alıntı:

Nihal Bengisu Karaca, üç gün önce TV’deki açık oturumda, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’la ilgili bilinmeyen bir belge olduğunu iddia etti. Karaca TV’de “Baykal’a ait bir belgeyi ele geçirenler, danışmanı aracığıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bu bilgiyi ulaştırdı. Başbakan da onlara, ’Bu yayınlanırsa, destek olmayı bırakın, sizi bitirmek için herşeyi yaparım’mesajı iletmiş” dedi.


TEZCAN ANLATTI

Başbakanlık eski Basın Müşaviri Ahmet Tezcan dün bu iddiayı doğruladı. Habertürk TV’-de yayınlanan ’İkide Bir’adlı programı Nihal Bengisu Karaca ile sunan Tezcan, 4 yıl önceki olayla ilgili şunları söyledi:

“Nihal Bengisu Karaca, geçenlerde bir başka programda önemli bir bilgi verdi. ’Ben Başbakan’ın bir yakınından biliyorum ki’ diye başlayan bir sözü vardı. Bengisu’nun bahsettiği Başbakan’ın yakını, danışmanı bendim. Bunu açıklamak zorundayım. 4 yıl önce Sayın Baykal ile ilgili sol bir dergide yayınlanmak üzere gazeteci bir arkadaşımdan bir bilgi geldi. Sadece ’Eğer başımıza bir şey gelirse hukuksal destek verir misiniz’ diye de ben Sayın Başbakan’a bunu ilettim. Erdoğan, ’Bize yakışmaz’ dedi ve ekledi: ’Eğer arkadaşın üzerinde bir etkin varsa, bunun yayınlanmasına da engel ol. Çünkü biz kavgamızı ancak siyasette yaparız, başka alanlarda değil.’ Başbakan’ın sözleri üzerine dergi de zaten yayınlayamadı. Başbakan isteseydi Sayın Baykal’ın siyasi hayatı 4 yıl önceden biterdi. Ben Erdoğan’ı suçlamak yerine ona dua etmesi gerekir diye düşünüyorum.”
http://www.haberturk.com/polemik/hab...l-once-biterdi



Ahmet Tezcan bi şeyler söylemiş gazeteye, chp bu açıklamaya tepki gösteriyor.

Aslında ahmet tezcanın bu yaptığına sinir oluyorum, bi insan bi şey söylüyorsa tümden açıklamalı.

Önce bi şeyler söylüyorsun sonra da bu sır benimle gider açıklamam diyorsun.

Bu yanlıştır.

Bir belge diyor, o ne diyorlar KASET DEĞİLDİ ama açıklamam ne olduğunu diyor.

Bu tür şeyler olmamalı, ne söylüyorsan açıkca söyle, söylemiyorsan hiç açma.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2010, 16:57   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Kesinlikle,suyu iyice bulandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.Varsa açıklasın,yoksa sussun ki baykalı aklamasın.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi