AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 05-18-2010, 17:24   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Red face Kadıköy Acı Vatan

Pazar günkü faciayı yaşayanlar forumlarına öyle şeyler yazmışlarkiii, gülermisin ağlarmısın türü bir durumla karşı karşıyayız..Paylaşmak istedim sizinle..

Buyrun fenerlilerin forumlarına yazdıklarından bazıları direk kopyala yapıştır yaptım;

- stadın zarar görmesinide bırakın millet kendine zarar veriryordu çıkışta kafasını demirlere vuran bir adam vardı bir yandan ağlıyor bir yandan kafasını nasıl vuruyordu o demirlere

- Bende Kendimi Balkondan Atmaya Kalkistim , Sakam Yok

- sezon başından beri 1 maç kaçırmadım, denizli,sheriff,steau maçlarında istanbul en soğuk günlerini yaşarken tribündeydik,birbirimize sarılıp ısındığımızı hatırlıyorum.. o derece soğuktu, kar yağarken biz orda bağırıyorduk.. Sevinmek bizimde hakkımız değil mi ? maçın son 10 dk sı gözyaşlarımı tutamadım,yine aynısı oldu diyerek.. Maç boyunca bize çok iyi gaz veren Amigo abimiz bile beni ve arkadaşı görünce artık bişey demedi.. Sonra şampiyonuz sandık sevindik daha çok ağladık.. bir anda bursa şampiyon oldu.. Ben adam öldürsem orda haklı durumda olurum.. Çıldırmış vaziyetteydik hepimiz.. Gözyaşları bir anda nefrete,kine dönüştü.. O anda gözüm ne koltuk gördü ne cam nede Pano.. elime ne geçerse parçaladım açıkça söyliyim.. Ha ben Fenerbahçeyi sevmiyomuyum? Kar yağarken 60 km uzaktan geldim, Kararı siz verin.. Kimsenin Fenerbahçeliliğini sorgulamayın yani koltuk yakıldı camlar kırıldı diye..
Ama çok yazık oldu.. dün tüm gün evde boş boş durdum,evden dışarı çıkıcak halim yok.. Resmen bunalıma girdim herkes gibi.. Lütfen bişeyleri sorgularken dikkatli olalım,iinsanların ruh hali çok bozuktu o anda..

- 12 saatlik yoldan gelip dışarıdaki karaborsacılara 700 kağıt bayıldıysan feneriuma gidip 200 lıra verıp forma vs fılan aldıysan o sıcagın altında bagdat caddesınde o Fenerbahçeye olan aşkımını haykırdıysan.Sabahın saat 6 sından beri sadece 21:45 ten sonrası için hayal kurduysan.Bu macı kesin kazanacağız diye ümitlendirildiysen.94 dakika boyunca faranjıt olana kadar Fenerbahçe diye bağırdıysan.Gözlerinden nehir misali yaşlarla evine giderken polis tarafından küfür yiyip itildiysen ve birde üstüne suratına beton gibi çarpan o tazikli suyu yiyip hala kendine gelemediysen.Kadıköyden ta maltepeye kadar cubuklu forman sana kefen boynuna doladığın atkı kendine asmak için bir ipten farksız ise birde bunlar yetmiyormuş gibi polisi seninle Şampiyon olamadınız dıye dalga geçmiş ise.İş yerindeki renkten renge giren adamların o iğrenç yüzünü görmemek için 1 hafta izin aldıysan.vicdanın rahat olsun Fenerbahçeli o yakılan koltuklar için.

- Ay da yıl da 1 maça gittik bin pişmanım . Şampiyonluk gitmiş tamam bende üzüldüm taa Kayseriden kalktık geldik o kadar çile çektik e kısmet değilmiş ama o küçük cocuğa atılan koltuk vs. ayıp ya bize yakışmadı ...

Babasının kucağında ki küçücük cocuğun kafasına koltuk atan kişilere yazıklar olsun !
Koltukları yakan yıkan kişilere de ...
Elindeki meşaleyi üstümüze atanlara da ...
Kafamıza koltuk atanlara napıyorsunuz deyince de bağıran çağıranlarada
Devletin polisine küfür edene de saldırana da ...
Maç biletlerini dışarda karaborsa yaptırıp biletleri çekirdekçilere sattırıp içeri girincede Niye bağırmıyorsunuz diyenlere de ...
Orda abi geçinip münferite saldıranada ...

- Evet Bugun En Acı Günümüz...
Evet Bugun Olabilecek En Kötü Son...
Evet Bugun Hepimizin Hataları Var...Ama Büyük Yanlış Yapılıyor Bugun Açılması Gereken Konular Hiç Açılmıyor Hepimiz Üzgünüz Herkezde Çok Gergin Şampiyonlugun Gitmesi Yüzünden Biz Kimiz Şanlı Fenerbahçe Taraftarları Size Soruyorum Biz Kimiz Herkez Asıp Kesiyor O Gitsin Bu Gitsin Diye Bu Saatten Sonra Zaten Gitmesi Gerekeni Taraftar Yollar Dün Akşam Maçtaydım Marifet Diye Söylemiyorum Sagdece Olayların Bizzat İçinde Gördüklerimi Anlatıyorum Herkez Gibi Maç Sonunda Bende Agladım , Herkez Gibi Maç Sonunda Bende Yönetimi İstifaya Çagırdım... Bu Taraftar Deil Mi? Stadı Yakan , Bu Taraftar Deil Mi? Yönetimi İstifaya Çağıran , Bu Taraftar Degil Mi? Samandırayı Basan Bunların Hepsi Normal Bunlar Sinirle Olabilecek Seyler...
Ama Bu Taraftar DEĞİL Maç Sonunda Formasını Yakıp Staddan Aşağıya Atan Bu 1 Kişinin Yaptıgı Değil Orda En Az 100 Forma Atıldı Aşagıya Sorarım Size Nerde ŞANLI FENERBAHÇE TARAFTARI Biz Bu Değiliz Ki , BİZ 1 GÜNDE SEVMEDİK Kİ 1 GÜNDE TERK EDELİM , Biz Değilmiydik Fenerbahçe Büyüklügü Ne Kupa Ne Şampiyonluk Büyüklügüdür Diyen , Biz Değilmiydik? Avaz Avaz 100 Yıl Kupa Almasak Acı Çeksek de Olur Şampiyonlugu Son Maçta Kaybetsekte Olur Diye Besteler Yapan , Peki Biz Degilmiydik Sana Degil Formandaki Armana Vurulduk Diyen...
Herkez Bilmeli Ki Biz Bu Değiliz. Peki SİZ KİMSİNİZ?
Bunu Biz Yapmadık Yapanlarda Sakın Ben Fenerbahçeliyim Ben Taraftarım Ben Takımıma Her Konuda Destek Veririm Demesin
BUNU YAPAN BİRDAHA O STADA GELİP ONURUNU AYAKLAR ALTINA ALMASIN..

- 15 Milyon € zarar varmış , Güiza'yı satıp ödesinler. Nasıl olsa para bizim cebimizden çıkmıyor mu ?
1 sezon boyunca maç kaçırmayan bir adamı düşünürsen heleki o anons skandalından sonra bunlar az bile.

- Aziz Gitmeden Guiza gitmeden daum gitmeden FENERBAHÇEMİZ bizim Yaptıklarımızın karşılığını verene kadar gitmem maça almam kombine !

- akşam resmen kandırdılar bizi oynadılar bizle.o anonsu yapmakla eline ne geçti acaba

-
Yakanların Ellerine Yüreklerine sağlık YÖNETİM İSTİFAA!!!! ne bir Fenerbahçe forması alıyorum ne de Fener kart alsınlar kartı biyerlerine ******** yönetim sen bizi rezil ettin!!!

- o kadar sevinmiştik ki meşaleler yaktık sevinçten.ama bu yaptıkları bizi enayi yerine koymaktır.iyi olmuş

- Gslılar planlasaydı daha büyük bi rezalet yaşatamazdılar bize.Yakanların eline sağlık ,az bile bu yaşananlar keşke bütün stad yansaydı.

- Abi adam diyor ki 4.hakemin ordan maç izliyordum arkadan bursa 2-2 sesleri geldi ben de anons ettim kötü bi niyetim yoktu diyorlar.Beşiktaşlı arkadaşlarım beşiktaş fener tribünlerine sızdı onlar yaydı filan diyorlar.Bazı kişiler arkada emniyet olduğunu söylüyor...Karışık durumlar ama adamın açıklaması 4.hakemin ordan maç izlediği.

- azizin yapdigi tek icraat olan o stadi, ceske basina yiksaydi kardeslerim. elleriniz dert görmesin!

- Formasını yakan oldu, Şanlı Fenerbahçe Bayraklarını yakanlar oldu. Yazıklar olsun, bizim hedefimiz futbolcular, yönetim. Unutmayın aşkımız Fenerbahçe'ye!

O anons olmasaydı zaten herkes son 2-3 dk artık şampiyonluğun gittiğini görüyordu. Anonstan sonra herkes deliye döndü, haliyle bu olaylar oldu az bile..

- Bayrak Yakılmasını Maratondan Gördük Tabi Kötü bir Durum Ama Milyonlarca Yürek Yandı Ömrümüzden Ömür Gitti Bize Bunları Yaşatanları Allaha Havale Ediyorm

- ben samsundan geldim maça 11 saatlik yoldan geliorum.bizimle dalga geçtiler.beni ağlattılar.yapanların elleri dert görmesin

- ananonscu + daum + guiza + yönetim kellesini istiyoruz !

- sertug nasılsın bugun şoku bıraz olsun atlatabıldınmı

- hepsi anonscunun suçu adam öyle dedi sevindik sahada buldum kendimi sevinçten ağladım sonra duydumki bursa 2-1 kazanmış orda şakınlıkla ne yapcağımı şaşrdım yüzük paramğımlaserçe parmaığım çıktııı

- anonsu yapanı gözaltına almışlar suçu tribüne atmış..Anonsçu yaptığı açıklamada 'herkes çok heyecanlıydı arkamdaki tribünden bir anda bjk gol attı 2-2 oldu diye bağırmalar başladı bende o anki heyecanla anons yaptım demiş.'koskoca kulüpte böyle insanlar çalışıyo.

- Şimdi böylesine büyük bir acıdan sonra stadı yakanlara tepki gösterilmesi kadar acı bir durum yok bence.Fenerbahçe ciğerimizi yaktı,maneviyatımızı yaktı söndürdü ve siz de bir iki taş parçası yandı bir iki bayrak yandı diye tepki gösteriyorsunuz.Fenerbahçenin büyüklüğü de kutsallığı da ne bayrağında ne stadında ne de başka bir yerindedir.Fenerbahçenin kutsallığı Fenerbahçenin büyüklüğü Fenerbahçe taraftarlarının yüreğindeki korda ateşte aşktadır.Senelerdir başarısız olduğumuz yeter artık.Hiçbir yönetici artık Fenerbahçe taraftarını kandıramaz.Hiçbir yönetici artık Fenerbahçe taraftarını uysal koyun sanamaz.Mehmet Akifin de dediği gibi yumuşak başlıyız ama uysal koyun değiliz.İşte o kadar!!!

- yaktık çünkü yine bizim canımız yandı , Maratonu yakarız senin için !

-
Sarı-Lacivert formaya leke sürenler bir an önce bıraksınlar. Biraz düşünün arkadaşlar biz stadda izlerken sahanın ortasında taraftarlar eğlenirken televizyondan izleyen milyonlara maskara olduk. Herkesten Allah Razı Olsun bunlarıda gördük!!!

- anonsu aziz yıldırım yaptırdı diyenler var , adam maçın son 10 dakkasında yumruklamadığı cam kalmadı etrafında , bizim yaşadığımız stresten daha fazla stres yaşayan biri son dakikada böyle bişeyin tezgahına girmez, hatalı mıdır evet başkan olarak oyuncu seçimlerinde teknik kadro seçiminde hatalıdır. Bu konuda değil ama. Stadı Yakma konusu da taraftarın patlama noktası. Fenerli fenerliyi dövceğine stresten stadı yakması veya polise saldırması en olumlu sonuçlardan biri

- Bumu Fenerbahcenin büyük Taraftar Dün yasanan rezillik sanli Tarihimize kara bir leke olarak gececek. Bunlarin sorumlusu ne Daum, ne Futbolcular, nede baska birisidir, tek sorumlusu YÖNETIMDIR !!!

Herkezi yönetimi istifaya cagirmak icin davet ediyorum. Artik bu yasananlara seyirci kalmayalim.

- Fb tv de maci öve öve anlatmaya basladilar,yok tarihimizin en iyi maciymis ta suymusta 37 sut varmista,sansizlik olmusta,korkum sadece guizanin gonderilip,yerine forvet alip ayni sekilde devam edecek olmasidir

- benim korkum güiza'nın seneye de bu takımda olması.

- Bu kulüp inşaat şirketi değil, stad yapıyorsun ekonomik değer artıyor ama hala ortada bir şey yok. Fenerbahçe ruhunu öldürdünüz, tribünlerin içine ettiniz, yönetim istifa !

- Açıkçası Basketbola Kalmadı Gözyaşım.

- Ne hale soktular bizi şeref yoksunları 1 yıl boyunca semihi bitirdin adam top yüzü görmedi akraban mı bu guiza guiza diye ısrar ediyorsun dk 85 olmuş artık kaybetcek neyin kaldı şampiyonluk gidiyor sen forvet cıkarıp forvet alıyorsun bu kadar korkak bır futbol anlayısı olamaz. DEFOL GİT DAUM

- buraya kadar gelene kadar akılları nerdeydi suç tabi yönetimde son maça kalırmı şampiyonluk bak son maça bırakanlara barca 4-0 yendi şampiyon oldu inter deplasmanda yendi şampiyon oldu bi biz ya bi biz yenemiyoruz gs kaç kere son hafta şampiyon oldu hep bunlar bzm başımıza geliyo neden acaba ?

- suclu yönetim tabiki adamlar böyle diyor : BU KADRO TÜRKIYE LIGINE YETER... evet yeter ligde kalabiliyoruz ... nedemek yeter sampiyon olmak istiyen bir takim kurmaniz gerek carlos , kazimi gönderip GÖKHAN ÜNALI ALMAK DEGIL YÖNETICILIK... sampiyon olmak istiyen bir takim son maci seve seve kazanmasi lazim Chelsea 8 : 0 ... Inter 0 : 1 , Barcelona 4 : 0 , Bursa 2 : 1 ... Münih 1 : 3 ve daha nekadar külüp varsa kimse bizim gibi 1ci olarak son macta sampiyonlugu kayib etmiyor eski maraton tribününe bakiyorum ve bugün bakiyorum arada daglar kadar fark var hem taraftari bitiren hem takimi bitiren sadece yönetim dir ... siz bu kafayla hic birsey basaramassiniz !! YÖNETIM ISTIFA

- Arkadaşlar şampiyonluk gitti.Hepimizin içi acıyor,hepimiz göz yaşı döktük,hepimiz uykusuz gece geçirdik.
Bizi bu hale düşürenlerin,böyle komik duruma düşürenlerin bunun hesabını vermesi gerkiyor orası kesin.Ancak bunun hesabını nasıl verecekler?

Konu hipermuhafazakar tarafından (05-18-2010 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir..
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-18-2010, 17:30   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yazı uzun okuyamadım.
Şu tribündeki şov varya,armalı şov,onuda özel şirkete yaptırdılar belli ki
Alt 05-18-2010, 17:52   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazı uzun okuyamadım.
Şu tribündeki şov varya,armalı şov,onuda özel şirkete yaptırdılar belli ki
O şov gerçekten güzeldi.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-18-2010, 22:40   #4
Kullanıcı Adı
Leyl-i efruz
bu dunyayı yakarız şampiyonluk gelince,gelmezse sahayı yakarız (: Biz her türlü yakarız.. )
Leyl-i efruz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-18-2010, 22:48   #5
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu dunyayı yakarız şampiyonluk gelince,gelmezse sahayı yakarız (: Biz her türlü yakarız.. )
Uzak durmak lazım bizi bile yakarlar size tavsiyem sizde uzak durun..
Alt 05-18-2010, 23:54   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
Bu taraftarlık değildir, bir maç kazanılmadı diye, şampiyon olunamadı diye ortalığı cehenneme çevirmeyi hiçbir şekilde kimse açıklayamaz, bunun geçerli bir mazeretide olamaz.
Alt 05-19-2010, 00:25   #7
Kullanıcı Adı
Leyl-i efruz
Alıntı:
_Fırat_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzak durmak lazım bizi bile yakarlar size tavsiyem sizde uzak durun..

Allah muhafaza Uzak durmak lazım.
Leyl-i efruz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)