![]() |
#1 |
![]() Hâlet-i Ruhiyem/iz
![]() Mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Oyunlara ancak adam eksik olduğunda kabul edilen beceriksiz çocuklar gibi. Hayata katılmakta güçlük çekiyorum. Benim mevsimim sonbahar. Sokakların tenhalaşmaya başladığı vakitler. Tek kişilik oyunlar ustasıyım ben. Tek kişilik özlemler, tek kişilik acılar ustasıyım. Ben yağmuru arıyorum. Ben yağmuru arıyorum. Ben yağmuru arıyorum. Ben seni arıyorum. Tarık Tufan / Hayal Meyal
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Yetmez mi, Hüzünler Perim yetmez mi? Sana bir İnşirah Sûresi neşesi Bana bir Yâsin sessizliği… Hüsrev HATEMİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Ağla/yamayan/lar,anla/yamayan/lar dır,bilirsin… ağlayamıyorsun demek öyle mi ? O halde sen hiç dönüp bakma bile kalbine… Çünkü o ”kalp”,çoktan ”ç/ölün” ,olmuştur… name-i nur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Karanlık sözler yazıyorum hayatım hakkında Öyle yoruldum ki yoruldum dünyayı tanımaktan Saçlarım çok yoruldu gençlik uykularımda Acılar çekebilecek yaşa geldiğim zaman Acıyla uğraşacak yerlerimi yok ettim. Ve şimdi birçok sayfasını atlayarak bitirdiğim kitabın Başından başlayabilirim. İsmet Özel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() Yalnızsa yüreğin insanlar içinde O anda sarıl kendine.. Umudun tükenir sanıpta yenilme Umutlar yarın içinde.. Kimseler kalmayıp çekipte giderse O anda sarıl kendine.. Ellerin kelepçe kan gölü içinde Olsanda sarıl kendine.. Kar yağdı dağlara hasretim bahara Bu canım artık uslanmaz.. Bilmem ki kaç kere söylenir insana Onursuz insan utanmaz.. ( Grup Yol ~ Sarıl Kendine ~ ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() uzandığım her hayal tutuşturdu ömrümü her yangınla yeni bir yangın düştü cana gül ya öldür , yarasalar okşasın cesedimi ya da terkedip gitme beni bu isyâna gül dinle ki , en ölümcül şarkımı söylüyorum darağacı kurdular döndüğüm her yana gül hani boyun bükmüştün ebedî fermana gül meğer bir yanılgının zinciriymiş umudum güvenimi yitirdim şimdi her dermana gül... Nurullah GENÇ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ''Ey toprak, böyle bir dertliyi sen nasil çekiyorsun...'' Osman Yüksel Serdengecti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yürü ey bivefa hercâî güzel Gönlüm o sevdadan vazgeldi geçti Soldu açılmadan gonce-i emel, Sonbahara erdik, yaz geldi geçti.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|