AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 05-31-2010, 19:36   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Başbakan Erdoğan'dan Sert Tepki
Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "İsrail tarafından bir saldırı düzenlenmiştir. Uluslararası hukuk ayaklar altına alındı. Çok sayıda sivilin katledildiğini haber aldık. Tüm dünyayı bilgilendirmek istiyorum. Türkiye ve diğer ülkelerden hareket eden gemiler insani amaçlı malzemelerle yüklüydü. Ve bunların kontrolü yapıldı. Saldırı sırasında gemilerden beyaz bayrak bulunuyordu. Gazze halkı en temel insani ihtiyaçtan yoksun bir şekilde...

Masum insanlara yardım ulaştırmak amaçtı. Silah iddiası doğru değildir. Bunlar yalandır. Gemilerde sadace Türk vatandaşı değil, 32 ülkeden yardım gönüllüsü bulunmaktaydı.

Hatay'daki saldırı ve Gazze'deki saldırı yüzünden gezimizi iptal ettik. Gelişmeleri dikkatle takip etmekteyiz. İsrail büyükelçimizi geri çağırdık. BM'yi acilen toplantıya çağırdık. NATO'yu da toplantıya çağırıyoruz.

İsrail tarafından yapılan bu saldırı uluslararası hukuka tamamen aykırı bir devlet terörüdür. İsrail bölgede barış istemediğiin açıkça ortaya koydu. İnsanlık dışı devlet terörü karşısında sessiz kalmayacağız.

İsrail hükümeti tarafından bir süredir bölgeye kan gölüne çeverme girişimleri uluslarası toplum tarafından da tepkiyle karşılanıyor. Gemilerin ve bütün gönüllülerin derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Sağlıklı bir haber akışının bir an önce sağlanmasını istiyoruz.

Türkiye'ye döner dönmez grup toplantısında daha detaylı bilgiler aktarıp, yol haritamızı çizeceğiz. Bu hafta bizim için yol haritasını belirleme haftası olacak.

Tüm vatandaşlarımıza özelikle Musevi vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Onlar bizim vatandaşımızdır. Onlar bizim güvencemiz altındadır. Halkımızdan da bu konuda hassa davranmalırın istiyorum. Devlet olarak bu olayın takipçisi olacağımız söylüyorum."

aktifhaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-31-2010, 22:06   #2
Kullanıcı Adı
bedırın aslanı
şimdi birlik zamanı kardeslerımıze bol bol dua vaktı .. 3 anlasma askerı tatbıkat anlasmasıydı bu anlasmaların hıc olmaması gerekırdı ..

lakın sımdı artık somut kararlar beklıyoruz bır askerı ıcın fılıstını yıkan ısraıle, 9 sehıd bı okadar yaralımız ve tutuklanan kardeslerımız ıcın napacagı merakla beklıyoruz sayın basbakanımızın
bedırın aslanı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 22:09   #3
Kullanıcı Adı
zilzal
1 cisi evet güç gösterisi için vuruldu.Irakta başına çuval geçirilen askerlerden dolayı ABDye sert yaptırımlar uygulansaydı
2 cisi israil dostluk grubu denen hilkat garibesinden anında dönülsydi

3 cüsü bütün bu olaylardan sonra israil ile niye 3 anlaşma yapılmışki şimdi bundan dönülmesinden övünülüyor

4 cüsü elçi çekimni diğer ülkelerde yaptı,çok önemli bir olay değil

5 cisi İNŞAALLAH DİYORUM.AMA ONE MİNUT GİBİ DEĞİL,O ZAMAN BAŞBAKANA
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 22:23   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç alakası yok.Ben başbakan one minut dediği zaman tüylerim diken diken oldu.Gece yarısına kadar takip ettim.
Peki ya sonrası......
İttihat ve Terakki Partisi'nin; İngiltere'ye, Fransa'ya, Rusya'ya savaş açarak Türkiye'yi işgale uğratmış olmasından ders alınız. İttihat ve Teraki Partisi 1. Dünya Savaşına aptallıkla girerek istemeden vatanı sattı. Faşist ve eşkiya İttihatçılar vatanı bile bile satmadılar. İttihatçılar salak oldukları için vatanı istemeden sattılar.

Devlet yönetmek çocuk oyuncağı değildir. İktidarda, Türk Tarihinin Cumhuriyet Dönemimiz boyunca görmüş olduğu en iyi ve en başarılı siyasi parti olan AK Parti var Allah'a şükürler olsun. AK Parti'ye ve AK Parti'nin kadrolarına güveniyoruz. Savaş gerekli olduğu zaman savaştan çekinmeyiz; ama alınacak kararlar her şey iyice düşünüldükten sonra; akıllı, ciddi ve tedbirli davranılarak alınmalıdır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 22:33   #5
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
bedırın aslanı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi birlik zamanı kardeslerımıze bol bol dua vaktı ..
Cok dogru! Birde bunu sadece sözle degil de yürekten haykirabilsek. Simdi serefsiz israile karsi birlik olmak zorundayiz. One minute zamani artik geride kaldi. Neden gecmisi desip duruyorsunuz? Artik söz konusu sadece filistinli can kardeslerimiz degil. Simdi tüm dünya ayaklanmasi gerekiyori. Tüm filistini destekleyen canlar bir olmasi gerekiyor. Israile sadece degerli Basbakanimiz degil hepimiz h-e-p-i-m-i-z haddini bildirmek zorundayiz. Tartisilmasi gereken one minute dönemi degildir. Canla basla insani yardim gemisinde ki o cok yürekli ablalarimiz abilerimiz orada direnmekteler, filistinli kardeslerimize ulasabilmek icin. Biz onlara nasil yardim edebilecegimizi düsünecegimize kim ne yapmis yahut yapmamis diye konusursak cok ayip etmis oluruz. Hem kendi milletimize hem filistinli kardeslerimize karsi ayip ve haksizlik etmis oluruz. Ben böyle düsünüyorum. Rabbim Sen büyüksün. israil'i yik dök yak gec Allahim. Amin.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-31-2010, 22:35   #6
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok dogru! Birde bunu sadece sözle degil de yürekten haykirabilsek. Simdi serefsiz israile karsi birlik olmak zorundayiz. One minute zamani artik geride kaldi. Neden gecmisi desip duruyorsunuz? Artik söz konusu sadece filistinli can kardeslerimiz degil. Simdi tüm dünya ayaklanmasi gerekiyori. Tüm filistini destekleyen canlar bir olmasi gerekiyor. Israile sadece degerli Basbakanimiz degil hepimiz h-e-p-i-m-i-z haddini bildirmek zorundayiz. Tartisilmasi gereken one minute dönemi degildir. Canla basla insani yardim gemisinde ki o cok yürekli ablalarimiz abilerimiz orada direnmekteler, filistinli kardeslerimize ulasabilmek icin. Biz onlara nasil yardim edebilecegimizi düsünecegimize kim ne yapmis yahut yapmamis diye konusursak cok ayip etmis oluruz. Hem kendi milletimize hem filistinli kardeslerimize karsi ayip ve haksizlik etmis oluruz. Ben böyle düsünüyorum. Rabbim Sen büyüksün. israil'i yik dök yak gec Allahim. Amin.

AMİN AMİN
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 10:34   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yoo hiç eleştirmesin hakkı yok buna...
Bunların olacağını bile bile,bilmese dahi hiç bir uyarıda bulunmadı gemiler yola çıkmadan önce.
Çok kızgınım öfkeliyim,bu yüzden asla ak partiye oy vermeyeceğim.
Alt 06-01-2010, 12:01   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunların olacağını bile bile,bilmese dahi hiç bir uyarıda bulunmadı gemiler yola çıkmadan önce.

Arkadaşım neden bu kadar öfkelisin? Olanların sorumlsu AK PARTİ değildir ki cezayı AK PARTİ ye kesiyorsun. Onca insanın canını hiçe sayacak kadar pervasız değildir bizim partimiz.Şuan için bizim yapabileceğimiz tek çare dua.Dualarımızı eksik etmeyelim inşALLAH.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 12:09   #9
Kullanıcı Adı
Terennüm
yaptırım gücünüzün olması için içeride birlik ve beraberliğinizn olması gerek..sayın arıncın şu sözünü unutamıyorum:Allahtan bu komutabnlarla savaşa girmemişiz...ne kadar vahim bir durum değilmi?hiçbirimiz sayın başbakandan daha duyarlı olamayız..zira bütün herşeyi düşünmek zorunda..siz biliyormusunuz başbakan bu olaylardan ve ypamak isteyipte yapadıklarından ne halde olduğunu? ben az çok tahmin edebiliyorum.. o halde biraz sabır diyorum..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2010, 12:28   #10
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kizginliginizi ve öfkenizi anlamak hiç de zor degil, bizler de ayni duygular içerisindeyiz. Elimiz kolumuz bagli, çaresizlik içinde kizginligimizi ve öfkemizi içerimizde barindiriyoruz, patlamaya hazir bomba gibiyiz. Lakin elden birsey gelmiyor. Bu öfke akliniza perde olmamali. Vakit suçlu arama vakti degildir. Diger kardeslerimizin de söyledigi gibi, birlik olma vaktidir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)