Alıntı:
ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet abi konuyu açalı uzun bir zaman olmuş.Dikkat etmemiştim.Öncelikle hayırlı olsun.
Yalnız tekrar görev almamanın gerekçesini belirtmemişsiniz.Açtığınız konudaki bazı cümleler gerçekten çok anlamlı bir o kadarda mesaj verici...
..önce ben demeyen,önce vatan diyenlerin ak kadrolarda yeri vardır.Sizde biliyorsunuz ki önce ben diyenlerde bizim partimizde mevcut...
Tekrar görev almamanızda bu tür insanlar etkili oldumu
|
Teşekkür ederim Ümitim..Bizler Gazzeye giden şahedet şerbeti içen ve mangal gibi yüreğiyle israile direnenlerdeniz..Her ne kadar bende o gemide değilsemde bu işler nasip işi diyorum ancak..partiden ben kendi isteğimle ayrıldım..Neden..? 19 yaşında oğlum tarafik kazası yaptı beyninden hasar aldı ve hala evde yatıyor.3 sene oldu..Evladım diyebileceğim 27 yaşında pırlanta gibi bir delikanlı çok yakınım Kanser ile mücadele etti ve yakın zamanda kaybettik..Rabbimin huzuruna gönderdik..daha bir sürü Rabbimin hediyeleri ile karşılaştım,ve parti ayıracak ne zamanım ne kafam verdı böyleyken bile seçimleri dediğim gibi Kazandık..millet veklliği hatırlarsanız 3-0 demiştim ve öyle oldu..belediye seçimlerinde 5 partinin birleşmesine karşın mücadele ettik ve onuda alnımızın akıyla kazandık..ve yeni il yönetim kurulu seçimleri geldiğinde ben görev almak istemedim..yukarda belirttiğim sebeblerden dolayı..ama boş mu duruyorum... Hayır asla duramam.mücadelemi kendi çapımda veriyorum..buna sanal alemde dahil.
Özellikle engellilere kanca atan ateistler ve sarı gül vede chp ile çok mücadele verdim veriyorum ak partimizi alnımızın akıyla aklıyorum..aslında bunları dahi söylemek istemezdim ancak kafanızda herhangi bir şey kalmaması için anlattım..seni tekrar gördüğümede sevindim..allah her işinde yar ve yardımcın olsun..
ağlıcakla kal..