AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü.

Anketimiz: Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
redyellow 23 33.33%
demir_ex 9 13.04%
Erhan KARACA 16 23.19%
AKıncı 34 22 31.88%
Hüdaverdi 24 34.78%
....tuğbA..... 5 7.25%
uranyum 7 10.14%
EZEL 11 15.94%
akgurbetci 9 13.04%
crownless king 5 7.25%
montenegro 10 14.49%
ALmi´ (ParadiSe_) 22 31.88%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 69. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-09-2010, 19:32   #1
Kullanıcı Adı
NûN
Standart Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
Mayıs AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ..

ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.

HEDİYELERİMİZ...

1) 20 TL değerinde konuşma süresi

2) 10 TL değerinde konuşma süresi

3) 1500 BEĞENİ

ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.

UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım...
Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir.
Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..
Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım.
Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz..
.

Konu Gönülden tarafından (05-13-2010 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir..
NûN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2010, 19:39   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Hayda ben söylemedim mi redyellow abi bak yine yokum işin yoksa bekle bir ay daha Bu sefer oy haklarımı son günlere bırakacağım. Hadi kolay gelsin forum sakinleri. Bu arada emeğinize sağlık nun kardeş çok hoş liste olmuş . Bir ben eksiğim ama olsun değerli kardeşlerimiz var.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2010, 19:40   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayda ben söylemedim mi redyellow abi bak yine yokum işin yoksa bekle bir ay daha Bu sefer oy haklarımı son günlere bırakacağım. Hadi kolay gelsin forum sakinleri. Bu arada emeğinize sağlık nun kardeş çok hoş liste olmuş . Bir ben eksiğim ama olsun değerli kardeşlerimiz var.
Bi giremedin listelere kontörümü paylaşabiliriz
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2010, 19:44   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
hepsi birbirinden degerli arkadaslar... daha öncede dedigimiz gibi bu bir yaris degildir aksine degerli kardeslerimizi onure etmekdir..
bu arada kimin, kime oy verdigi görülüyor onu düzeltirsek iyi olur cünkü acik oylama istemesekte suizana neden olabilir..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2010, 19:47   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi giremedin listelere kontörümü paylaşabiliriz
Ya sormayın Ak parti foruma olan sevdam başa ne gelirse katlanmama vesile oluyor. Çok naziksiniz teşekkür ederim .
Alt 05-09-2010, 19:48   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hepsi birbirinden degerli arkadaslar... daha öncede dedigimiz gibi bu bir yaris degildir aksine degerli kardeslerimizi onure etmekdir..
bu arada kimin, kime oy verdigi görülüyor onu düzeltirsek iyi olur cünkü acik oylama istemesekte suizana neden olabilir..
Abi bu mümkünmü ki , eğer mümkünse bunun böyle olması çok daha iyi olur dediğiniz gibi.
Alt 05-09-2010, 19:54   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi bu mümkünmü ki , eğer mümkünse bunun böyle olması çok daha iyi olur dediğiniz gibi.
ben kendi adima kimin, kime oy verdigini görüyorum daha önceki anket gizliydi bilmiyorum böyle olmasimi istendi..
ancak gizli olmasi daha hos olur sonucta nefsin oldugu yerde gruplasma, alinma, suizanda olabilir..
tabiki alti üstü basit bir anket ancak malumunuz sinek ufaktir ama mide bulandirir..
tabiki ben kendi adima kimlere oy verecegimi deklare edecegim, az cok oy verecegim kisiler sekillenmis ama hani mayis ayi ya usulen ayin sonlarini beklemek gerekir..
bu arada senin adaylar arasinda olmamasi iyi olmus yoksa haksiz rekabete neden olurdu ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2010, 19:54   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Zaten dayanamıyorum kullanmak istiyorum. Demokratik tehdit aksiyonu artırır hocam , ölçülü şantajlara devam.
Alt 05-09-2010, 19:56   #9
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kendi adima kimin, kime oy verdigini görüyorum daha önceki anket gizliydi bilmiyorum böyle olmasimi istendi..
ancak gizli olmasi daha hos olur sonucta nefsin oldugu yerde gruplasma, alinma, suizanda olabilir..
tabiki alti üstü basit bir anket ancak malumunuz sinek ufaktir ama mide bulandirir..
tabiki ben kendi adima kimlere oy verecegimi deklare edecegim, az cok oy verecegim kisiler sekillenmis ama hani mayis ayi ya usulen ayin sonlarini beklemek gerekir..
bu arada senin adaylar arasinda olmamasi iyi olmus yoksa haksiz rekabete neden olurdu ;)
Hocam sizdemi

Gizli olması mümkünse yetkili arkadaşlar yapabilir hocam. Bu arada ince yorumunuz için teşekkür ediyorum. İyiki varsın abi ..
Alt 05-09-2010, 19:58   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kim kontörümü paylaşırım derse oyum ona

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)