06-07-2010, 17:36 | #1 |
Sagopa Kajmer & Kolera ''Bendeki Sen'' adlı Albümü çıktı
Sagopa Kajmer & Kolera’nın 2. düet albümü ”Bendeki Sen” çıktı! D&R’lar sizi bekliyor,gün bu gündür.Ne güzeldir kavuşmak.Ne güzeldir Sagopa Kajmer ve Kolera dinlemek.Nicelerine inşaallah.Melankolia ataklarına devam edecek. Melankolia Müzik Albüm İçeriği 1- Bu Böyledir 2- Merhametine Dön 3- Terk-i Diyar 4- Mevsimler Gibisin 5- Bir Dizi İz 6- Zaman Alacak İntikamımı 7- İyi Bilirim 8- Adı Yok 9- Ne Olur 10- Bana Ninni Okumayın 11- Sen Hiç Sevmeyi Bilmezsin 12- İçeriz Aynı Tastan 13- Gidenler 14- Ayılırsın Ve Anlarsın 15- Onları da Anlıyorum 16- Scratch Diploma
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-11-2010, 21:44 | #2 |
Yahu nasıl yazıyor nasıl sonunu getirmiyor getiremiyor anlamıyorum. Albümü dinlerken 1 şarkı dikkatimi çekti,diğer 14 tanesini beyenmedim,ilk dinlemeyle beyenilmez zaten.Şimdi tüm şarkılarının acayip güzel olduğunu,beklediğimin ötesinde olduğunu görüyorum. Oysa ''yok artık bitmiştir yazacak bir şey bulamaz'' derken,kendisini kat ve kat daha da aşmış,hel müzikler yok mu Gerçi cevabı kendisi veriyor 2008 albümündeki Bir Çıkar Yolum Yok adlı şarksıında: ''Rabbime Hamd-ü Senalar olsun,yazdırıyor İlham Kalemi Elhamdülillah,Yolundayım ne eyleyim alemi ?'':saygılar: Millet -popçular- 4'lükle oluşan şarkıları yazamaz ve bunu ticarete döünüştürüp şarkı alımı verimi,düzeltilmesi,müziğin yapılması diye dert yanıp para saçtıkları gibi satmak için bazıları çırılçıplak soyunur bazıları ise kadın elbisesi giyerken,Sagopa her şarkısını,müziğini dağıtımını,albümünü çıkarmakla zor iş yaptığı gibi en güzelini yaparak sunuyor. Dineyin dinletin Konu Hüdaverdi tarafından (06-11-2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|