![]() |
#1 |
![]() ![]() Ses kaydı: AKP'yi biran önce kapatacağız AYM üyesi Serdar Özgüldür'e ait olduğu iddia edilen ses kaydında ilginç konuşmalar yer alıyor. Video paylaşım sitelerine düşen yeni bir ses kaydı Anayasa Mahkemesi ve Ak Parti'ye açılan kapatma davasıyla ilgili olarak yeni bir tartışmayı başlatacak türden. Habervaktim'de de yer alan ve Anayasa Mahkemesi'nin askeri kontenjanından atanan üyesi Serdar Özgüldür'e ait olduğu öne sürülen ses kaydında, kapatma davasının haksız olduğu itiraf ediliyor. Özgüldür'e ait olduğu iddia edilen ses kaydında, kapatma davasının haksız olmasına rağmen yeni bir davanın açılması durumunda partiyi kapatacakları ifade ediliyor. Kayıtta konuşan ve AYM üyesi Özgüldür olduğu ileri sürülen kişi, dava gerekçelerinin tamamen uydurma, internetten alınma olduğunu kabul ederken şunları söylüyor: “AKP devleti yıkacak ne yapmış, hepsi şeyden internetten alınma, uydurma ama aynı zamanda hepsine savunma yapmışlar, özü ile ilgili yani. Efendim bu olay öyle olmamıştır, şöyle olmuştur deseydi tek kelime ile bunların hepsi uydurmadır, aslı gelsin, bantlar gelsin, işte ses kayıtları gelsin dese, malzeme yok. Karşı tarafta(Başsavcılık) bunu ispat edemiyor. Onlar bunu kabul edipte savunma yaptığı için biz de onları artık madem kabul ediyor diye gittik…” “AKP'Yİ BİRAN ÖNCE KAPATACAĞIZ” AK Parti için ikinci bir kapatma davası açılmasını isteyen sesin sahibi, “Tespit ettik işte. Odak dedik. Bu saatten sonra yoğunluk aramayacağız. Başsavcı yeniden dava açsa bu iş biter. AKP için tek şey yeter, dava açılsın yeter. TSK rahatsız, AKP'yi biran önce kapatacağız… AKP kapatılınca hepsi içeri alınacak” diyor. Habervaktim
![]() Konu rıfat gökalp tarafından (06-19-2010 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AKparti'yi laikliğin odağı gibi terimlerle özdeşleştirerek meşruiyeti'nin kalmadığını söylemiştir ve AYM üyesi olarak ihsas-ı rey'de bulunmuştur.
AYM'nin alacağı kararlar şaibelidir ve Türk milleti adına karar veremez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. http://www.izlec.com/anayasa-mahkeme...181444610.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|