![]() |
#21 |
![]() Haddinden fazla saçma
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Vatana millete hayırlı olsun demek isterdim ama ne yazsam tam çıkmıyor ayrıca ne yazarsam yazıyım atatürkün hitabı çıkıyor ve seçenekte add sitesi var:S
Konu BuRaK ReiS tarafından (06-19-2010 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bence çok saçma bir motor .. amacının ne olduğunu anlamak zor olmasa gerek . bence arama motoru değil ideoloji motoru gibi.. başka bişey çıkmadığından belli..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() bu haberi geçen gün zaman gazetesinde gördüm ağlancak halimize istemeden de olsa güldüm
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Arkadaşlar www.millimotor.com sitesi tamamen ADD'yi protesto amaçlı açılmış bir sitedir. Ve ideoloji ile alakası yoktur. Malumunuz ADD, Google arama motorunu dava etti...
Zaten dikkatinizi çektiyse, arama sonuçlarının altında -delil klasörüne ekle- kısmı vardır. Başsavcı Abdurrahman Yalçınkaya'nın Ak Parti'ye açtığı davada delillerin çoğu google'dan toplandığı için böyle bir protesto yöntemi kullanılmıştır. Arama sonuçlarının genelinde -Bunu mu demek istediniz? Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi- çıkan yazı ise yine ADD'yi protesto amaçlı bir yazıdır. -Kendimi zeki, çevik ve ahlaklı hissediyorum- butonu ise Atatürk'ün ADD tarafından kullanıldığını ve Atatürkçülük ADD'ye ait değildir tezini savunan bir protestodur... Genç sivillere buradan teşekkür ediyorum... Portesto dediğin böyle olur! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|