06-21-2010, 15:51 | #1 |
Sen Bilsen Yeter ! - Tayfun Talipoğlu
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x582 and weights 40KB.
'' Dilime bu türkü,gözlüme bu sevda düştü düşeli yollardayım Yüreğime çoktan cemre vurdum seni sevmek için baharı beklemeyeceğim'' Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden, Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellrinin güzelliğidir. Gözlerim karşımda mutluluk denizi Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret,ne bir nokta gam. Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm Bende sabır,sende naz.. Gündüzünden vazgeçtim,düşümde biraz Bir yüzgörümlülüğü sen olan yeter... Duymasada hiç kimse Şair gönlümün sende karar kıldığını Ve içimin şerha şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Birgün duysan bittiğimi,tükendiğimi Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu,ürkek Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek Eğilsen yeter... Tayfun Talipoğlu
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-21-2010, 16:09 | #2 |
Teşekkürler Furkan güzel şiirdi...
|
|
06-21-2010, 16:16 | #3 |
Birgün duysan bittiğimi,tükendiğimi
Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu,ürkek Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek Eğilsen yeter... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|