AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-21-2010, 19:40   #11
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
size bu haberi vermek istemezdim ama üzülerek söylüyorum bende oy kullanamayacağım büyük ihtimalle :s çünkü benim kütüğümü bursaya aldırmıştım fakat okulum bitmek üzere artık ve istanbula döneceğim...o tarihte referanduma evet diyebilmem için en az 40 lira yol parası verip bursaya gelip kullanmam lazım..siz olsanız evet demek için 40 lira para verirmiydiniz

evet başka gaflet içindeki arkadaşlarımızı tanıyalım
Verirdim..!
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 19:41   #12
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumcak herkes 3-5 bişeyler atsın geleyim referanduma bursaya evet demeye :P
: ))))) Olabilir..: D
Alt 06-21-2010, 19:42   #13
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Referandum basit bir şey değildir... Referandum demek ! Statükonun Medyada Anlattığı gazele benzemez... !

*Referandum Demek : 2,5 Trilyon Dolarlık Madenlerin çıkabilmesi için Umut Demek !

*Referandum Demek : ''Pkk'', ''Askeri Vesayet'' gibi Kozmik Odalarda Dönen Mason Dolaplarını çevirenlerin Koltuklarını teslim Etmesi demek !

*Referandum Demek : Bir Ölçüde Demokrasiye Adım Atmak demektir... !

Hafife almayınız kardeşler... Hatta Ben acizane Yeni Anayasa Taraftarıyım Ama buna şükür demekle yetiniyoruz...!
Kesinlikle katılıyorum..

Hafife indirgenecek bir durumu yok.. Çok haklısınız..!
Alt 06-21-2010, 20:41   #14
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Otomatik yurtdisi secmen kutugune kayit etmisler.Bende diyordum soyleyimde buraya alsinlar.Memleketim burokrasisinde gelisme var masallah.
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2010, 15:19   #15
Kullanıcı Adı
HaArP
Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün faaliyet raporundan derlenen bilgilere göre Türkiye petrol ve doğal gaz denizinin üzerinde geziyor. Rapor her 3 kuyudan 1'inde petrol ve doğal gaz bulunduğunu ortaya koydu

http://www.haber7.com/haber/20100622...de-yuzuyor.php
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2010, 19:05   #16
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün faaliyet raporundan derlenen bilgilere göre Türkiye petrol ve doğal gaz denizinin üzerinde geziyor. Rapor her 3 kuyudan 1'inde petrol ve doğal gaz bulunduğunu ortaya koydu

http://www.haber7.com/haber/20100622...de-yuzuyor.php
iyi dee guzel kardesim secmen listesi ile alakayi kuramadim.Ha icinde maden yasasida var diyorsan baska bir baslik altinda konuyu acabilirsin.Bizde destekleriz vesselam
Alt 06-23-2010, 11:08   #17
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
iyi dee guzel kardesim secmen listesi ile alakayi kuramadim
Bu Ülkede Bor Madenleri var ! Bu Ülkede Petrol Var ! Altın Var ! Çıkarılamıyor Neden ! ''Askeri vesayet Darbe Anayasaları'' yüzünden ! Anayasada değişen HSYK, Yargı reformu ! Bunun için Umut olacak ! Statükoyu Tek başına İktidardan alacak !

*Tabiki statüko'da İktidara misilleme için düğmeye bastı hepimiz gördük ! Kaset olayında ! *
Alt 06-23-2010, 14:38   #18
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:

Bu Ülkede Bor Madenleri var ! Bu Ülkede Petrol Var ! Altın Var ! Çıkarılamıyor Neden ! ''Askeri vesayet Darbe Anayasaları'' yüzünden ! Anayasada değişen HSYK, Yargı reformu ! Bunun için Umut olacak ! Statükoyu Tek başına İktidardan alacak !

*Tabiki statüko'da İktidara misilleme için düğmeye bastı hepimiz gördük ! Kaset olayında ! *
Degerli arkadasim demek istedigini gayet iyi anliyorum.Belirttimde.LAkin konuyla pek uyusmamis onu diyorumSecmen listesi hakkinda bir baslik yani.
Alt 06-23-2010, 15:25   #19
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Referandum basit bir şey değildir... Referandum demek ! Statükonun Medyada Anlattığı gazele benzemez... !

*Referandum Demek : 2,5 Trilyon Dolarlık Madenlerin çıkabilmesi için Umut Demek !

*Referandum Demek : ''Pkk'', ''Askeri Vesayet'' gibi Kozmik Odalarda Dönen Mason Dolaplarını çevirenlerin Koltuklarını teslim Etmesi demek !

*Referandum Demek : Bir Ölçüde Demokrasiye Adım Atmak demektir... !

Hafife almayınız kardeşler... Hatta Ben acizane Yeni Anayasa Taraftarıyım Ama buna şükür demekle yetiniyoruz...!

Bunu yazmıştım... Sizde sorunca 2 nolu şıkkı hatırlatmak istedim !!!

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
referandum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)