![]() |
#16 |
![]() Benim tv de gördüğüm pkkya karşı alınacak tekbirleri konuşanlardan çok,hükümeti yerden yere vurmak için can atan maklukların pkk ağızıyla konuşmasıdır.Ne zaman ülke için olumlu hava esse bunlar ortaya çıkıyor bir şeyler yapıyorlar.
pkk ile konuşmakla bir şey elde edilmez,anca onların daha güçlü çıkılmasına sebeb olur.Kan bir süre durur,ama ilerde daha fazla kan akmasınada sebeb olabilir.Bu daha vahim olaydır.pkk bu süre içinde daha fazla militan yetiştireceği gibi,halkın gözünde de büyüyecektir,kimilerin gözünde kahraman,kimilerin gözünde korku olarak. Oturup konuşulması fayda getirmez asla.Onları tanımakla olmaz.Bunu zamanında yapacaklardı o vakit bir değer kazanırdı ama artık çok geç. Olumlu havayı kötüye çevirme çabası olan,şuan ki durumu eskiye göre daha beter olan örgütle masaya oturulmaz.Aksine daha fazla üzerine gidilmesi lazım. Benim anlamadığım şu,show tv de bilmem hala duruyor mu korcan karar mı ne var.Bu herif murat karayılan mı nedir onla görüşebiliyorsa,TSK bunların izini nasıl süremeyip bu terörist başını yakalayamıyor veya öldüremiyor ? Bu kadar mı aciz bizim TSK ? Bir basın mensubu gitsin görüşsün konuşsun video çeksin gelsin yayınlasın,ama bizimkiler iz dahi süremesin.Bunu sormak isterdim TSK ya.Cevabını çok merak ediyorum. Hani bir angut karı vardı başbakanımızın peşinden giderdi sürekli,siyasete girmek için,en sonunda teröristlerin kampına gitti fotoğraf çekindi hapsi boyladı,bu karı gidebiliyorsa pkk kamplarına,bizimkiler nasıl iz süremeyip bombalayamıyor ? Ağzından kan akanlarla,sabahları yüzünü kanla yıkayanlarla konuşulcak tek bir harf yoktur. Konu Hüdaverdi tarafından (06-25-2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|