![]() |
#31 |
![]() AK Parti Forum Önemli Konular bölümü altındaki Kültür - Sanat ve Kim Kimdir bölümleri arasına Türkiye'nin Kültürel Zenginlikleri benzeri bir isimle bir bölüm açılması iyi olur. Bu bölüm içinde; Kürt Kültürü, Laz Kültürü, Çerkez Kültürü gibi Türkiye'deki çeşitli halkların kültürlerine ait konular anlatılabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Anket ne derse o yapılsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() mesela ben ara sira trt6 ya bakiyorum türkü programlarina rastliyorum evet anlamiyorum ama o söylenen türkü bende ayni duygu yogunlugunu olusturuyor..
acikcasi kendimde eksiklik hissediyorum neden derseniz belki kariyer icin, belki yasadigim ülkede gereksinim var diye, belki kisisel gelisim adina almanca ve ingilizceyi üst düzeyde, arapca yi orta düzeyde ögrendim ama ülkemizin icindeki bir zenginlik olan kürtceden 3 kelime say deseniz sayamam.. bu noktada kürt kardeslerimede elestirim var eger bu dil kaybolursa iste o zaman sizin kaybettiginiz noktadir, iste o zaman bizim kaybettigimiz noktadir bir dilin, bir insan oldugu bu zamanda gelin bu dili öldürmeyelim ki, insanlik ölmesin!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() siz başlığa karar verin ben açayım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
kardes iste bu bölgesel milliyetcilik bölücülüge neden olur.. karadeniz lazin, dogu kürdün, trakya göcmenin dersen iste orada olay biter!.. ben ne kadar trabzonluysam o kadar diyarbakirliyim ve memleketimi onun kültürünü tanimak istiyorum onu tanimak icin illaki o bölgede yasamam yada o bölgeden mi olmam gerekiyor! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Kürtçeyi çok özlediyseniz
ben coşturuyorum Ak Radyoda Yaz Geceleri Eğlence Geceleri tıkla http://radyoak.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Furkan kürtleri örnek vermiş misal. O lafıda sana binaen söylemedim bu bir ikinci husus ise mesajım sana ithafen olmak ile birlikte bir çok mesaja cevap niteliğindeydi yok illa beni sevip üzerine alıyorsan eyvALLAH mızrak hediyem olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|