Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü. |
Anketimiz: Erdoğan Bahçeli ve Kılıçdaroğlu ile terörü konuşmalı mı? | |||
Hayır : Onların bu talepleri siyasi kuırnazlık |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 31.25% |
Evet : Onlarla terörü konuşmak faydalı olacaktır |
10 | 62.50% |
Şuan bir fikrim yok zararı da olabilir faydası da olabilir |
1 | 6.25% |
Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() bir ise yarayacagini sanmiyorum ama siyasi nezaket geregi, tahammüller geregi görüsmesi uygundur..
sonucta onlar bir ise yaramasada muhalefet lideri ve biz bize düseni yapalimda iyiligi denize atalim, bir kiymetini bilen cikar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() görüşülmeli...
terör sadece ak partinin değil türkiyenin sorunudur... herkes elinden gelmeli yapmalıdır... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bence görüşmeli.Ama ben muhalefet liderlerinin samimi olduğuna inanmıyorum.Bahçeli sanırsam gitmeyebilir ama Kılıçdaroğlu siyasi rant sağlamak amacıyla bu teklifi kabul edecektir(gediktepeye ziyaret gibi).Pek yararlı olacağını zannetmiyorum ama görüşmelerinde yine fayda var diye düşünüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() bir yerde bir yanlislik var 8 kisi görüsmeli diyor ama anket sonuclari bunu dogrulamiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() kılıçdaroğlu'nun tutumunu tahmin edemiyorum ama mhp'nin tavrı bellidir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() İyi niyetli ve samimi olmadıklarını zaten biliyoruz. Ama yine de 'formalite' den de olsa görüşülmeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() bu işin formalitesi olmaz
beceremedin bize danışıyorsun durumuna düşürecekler erdoğanı görüşmeden sonra nasıl bir propaganda yapacaklarını tahmin etmek zor değil zaten bahçeli şuan da kendini adamdan sayıp "görüşmem" diyor Böyle bir muhalefete karşı fazla POLYANACI olmayın bence,GÖRÜŞECEK bir şey yok Basına böyle söylemeyebilir görüşebiliriz diyebilir Ama böyle bir görüşme olmamalı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Görüşsün herkes safını belli etsin.
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
diklenmeden dik durmak.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |