Alıntı:
HAarp bey sizede gelince ben bu konuda rahatsız olmadım şunu söylemek istiyorum tekrardan herkes sizin gibi düşünmez veya islamı sizin gibi yaşamaz, hem benden neden bu kadar rahatsız oldunuz bunu açıklamanı isterim ki !!! sizi daha iyi anlayabilmeliyim ve daha iyi iletişim kuralım... Şunu aklınıza sokunuz ki ben bu yaşıma kadar kimseden emir almadım bana emir vererek bunu böyle yaz diyemezsiniz eğer burası özgür bir platform ise seviyeyi düşürmeden istediğim gibi istediğim konuya eleştiri yapabilirim. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok bana cevap yazarkende şöyle yaz böyle yaz doğruyu bulursun gibi klavye delikanlılığı yapamazsın ve bende buna izin vermiyeceğim..
|
Anlamakta güçlük çekiyorum... ! İletişimimiz çok ilginç...! tekrar okuyun lütfen cümlelerin yumuşak ve sakin olduğunu düşünerek lütfen tekrar yazdıklarımı okumayı deneyin inş...
Elbetteki Üstünlük Takvadadır... Belki siz alalade olarak sadece bir yorumda bulundunuzda belki biz yanlış anlamış olabiliriz... Lakin anlatmaya gayret ettiğimiz şey ''Akıl Kontrolü'' sayesinde sistematik olarak gençlerimizin diziler ile parapisikolojik olarak bilinçlerinin altına Din, Ahlak, Aile karşıtı mesajlar verilmesidir... !